Alapterület:
30 - 76 m2
Ár:
42.2 - 120.6 M Ft
Szobák:
1 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4086
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A Waterfront City megvalósításával célunk egy szerethető, emberközeli, városkép formáló, környezettudatos, számos szolgáltatást nyújtó, a környékbe szervesen integrálódó „smart city” városrész létrehozása, lakásokkal, kereskedelmi, vendéglátó és iroda egységgel.

Az óbudai Duna-part mellett, 5 hektár alapterületen épül majd fel a projekt, a Folyamőr utca, Miklós tér, Bogdáni út által határolt területen. A terület Óbuda központjában található, így Önnek nem kell megalkuvást kötnie: egyszerre élvezheti a vízparti természet szépségét, ugyanakkor nem kell lemondania a városközpont nyújtotta szolgáltatások kényelméről sem.

A városnegyed kiválóan megközelíthető, pár perc sétára található a HÉV megállója, mellyel mindössze negyed óra alatt juthat el a Margit-hídhoz, vagy a Batthyány térre. A Szentendrei út és Bogdáni út kereszteződésétől, vagy az óbudai Fő térről több buszjárat közül választhat, melyekkel a belváros különböző pontjai rövid időn belül elérhetőek.

A projekt koncepció része az a gyaloghíd, amely a Waterfront City területéről indulva kötné össze a környéket az Óbudai-szigettel (Hajógyári-sziget). A gyaloghíd megvalósítása a projekt későbbi ütemében történhet, a Fővárosi Önkormányzattal történő megállapodás függvényében.

Az épületekre jellemző, hogy magasabbak lesznek az átlagos új építésű társasházaknál. Fszt+13 és fszt+8 emeletes épületek váltják egymást, melyek a Budai-hegyekre, az Óbudai-szigetre, a városra, valamint a Dunára kínálnak egyedülálló panorámát.

Az itt lakók igényeit és kényelmét őrszolgálat, felügyelt kamerarendszer, fitness terem, vendéglátó egységek, teremgarázs, bicikli tároló, belső park és passzázs, játszótér, E-autó töltőállomás, Bubi kerékpár pont szolgálják.

A Waterfront City nagyvárosi jellegének köszönhetően ideális otthont biztosít mindenkinek, aki színvonalas, városközponti környezetben, a Dunához közel nyugodt életre vágyik: a fiataloknak, akik most kezdik önálló életüket, a családosoknak, akik szeretnék megtalálni helyüket, ahol nyugalomban, biztonságban felnevelhetik a gyermekeiket és időseknek is, akik számára a szolgáltatások és bevásárlási lehetőségek közelsége és a jó közlekedés fontos.

Az első ütemben 3 épületben 267 lakás kerül átadásra 2021 év végétől. A második ütemben 1 épületben 169 lakás épül 26-58 nm-es méretben. A harmadik ütemben további 3 épületben összesen 218 lakás épül. A legújabb 4. ütemben 159 változatos elrendezésű lakást kínálunk studio mérettől nappali plusz 3 hálószobás elrendezésben. Az energiatudatos, mennyezet hűtés-fűtéssel alapkiépítésben is ellátott, változatos alapterületű, csendes és modern lakások 90%-a terasszal rendelkezik, valamint penthouse és kertkapcsolatos lakások is elérhetőek. A padlótól a mennyezetig tartó hatalmas üvegfelületek a lakások átlag feletti benapozottságát biztosítják majd.

Érdeklődöm