Alapterület:
30 - 76 m2
Ár:
52.7 - 139.9 M Ft
Szobák:
1 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4086
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A Waterfront City megvalósításával célunk egy szerethető, emberközeli, városkép formáló, környezettudatos, számos szolgáltatást nyújtó, a környékbe szervesen integrálódó „smart city” városrész létrehozása, lakásokkal, kereskedelmi, vendéglátó és iroda egységgel.

Az óbudai Duna-part mellett, 5 hektár alapterületen épül majd fel a projekt, a Folyamőr utca, Miklós tér, Bogdáni út által határolt területen. A terület Óbuda központjában található, így Önnek nem kell megalkuvást kötnie: egyszerre élvezheti a vízparti természet szépségét, ugyanakkor nem kell lemondania a városközpont nyújtotta szolgáltatások kényelméről sem.

A városnegyed kiválóan megközelíthető, pár perc sétára található a HÉV megállója, mellyel mindössze negyedóra alatt juthat el a Margit-hídhoz, vagy a Batthyány térre. A Szentendrei út és Bogdáni út kereszteződésétől, vagy az óbudai Fő térről több buszjárat közül választhat, melyekkel a belváros különböző pontjai rövid időn belül elérhetőek.


A projekt koncepció része az a gyaloghíd, amely a Waterfront City területéről indulva kötné össze a környéket az Óbudai-szigettel (Hajógyári sziget). A gyaloghíd megvalósítása a projekt későbbi ütemében történhet, a Fővárosi Önkormányzattal történő megállapodás függvényében.

Az épületekre jellemző, hogy magasabbak lesznek az átlagos új építésű társasházaknál. Fszt+13 és fszt+8 emeletes épületek váltják egymást, melyek a Budai-hegyekre, az Óbudai-szigetre, a városra, valamint a Dunára kínálnak egyedülálló panorámát.

Az itt lakók igényeit és kényelmét őrszolgálat,vendéglátó egységek, teremgarázs, bicikli tároló, belső park és passzázs, játszótér, E-autó töltőállomás.

A Waterfront City nagyvárosi jellegének köszönhetően ideális otthont biztosít mindenkinek, aki színvonalas, városközponti környezetben, a Dunához közel nyugodt életre vágyik: a fiataloknak, akik most kezdik önálló életüket, a családosoknak, akik szeretnék megtalálni helyüket, ahol nyugalomban, biztonságban felnevelhetik a gyermekeiket és időseknek is, akik számára a szolgáltatások és bevásárlási lehetőségek közelsége és a jó közlekedés fontos.

Az első ütemben 3 épületben 269 lakás került kialakításra 28-145 m2-es méretben. A második ütemben 1 épületben 169 lakás épült 26-59 m2-es méretben. A harmadik ütemben további 3 épületben összesen 218 lakás valósult meg, melyekben változatos elrendezésben, megújult kínálattal 27-107 m2-es méretű lakások találhatóak. Studio mérettől nappali plusz 3 hálószobás elrendezésben kínálunk lakásokat. Az energiatudatos, mennyezeti hűtés-fűtéssel alapkiépítésben is ellátott, változatos alapterületű és elrendezésű, csendes és modern lakások 90%-a terasszal rendelkezik, valamint penthouse és kertkapcsolatos lakások is lesznek. A padlótól a mennyezetig tartó hatalmas üvegfelületek a lakások átlag feletti benapozottságát biztosítják majd.

Kiválasztott lakása kulcsrakészen, a beépítendő anyagok kínálatunkból történő kiválasztását követően kerül átadásra.A lakások foglalása regisztrációs szerződés aláírásával lehetséges.
A regisztrációs szerződés aláírásával egyidejűleg fizetendő a regisztrációs óvadék.

Regisztrációs óvadék a vételár 10%-a, de minimum 3.000.000,- Ft lakásonként.

A vételár megfizetése az árajánlatban szereplő ütemezés szerint az alábbi időpontokban esedékes:
I. rész az előszerződés aláírásakor
II. rész a műszaki átadásról történő Eladói értesítést követően

Várható átadási idő: 2024.IV. negyedév

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük!

Érdeklődöm