Alapterület:
51 - 53 m2
Ár:
71.4 - 73 M Ft
Szobák:
2 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
2605
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Csillaghegyen kis lakásszámú, modern társasházban kiváló energetikájú lakások eladók.


A 7 szintes épületben összesen 33 darab kiváló méretű és elosztású erkéllyel rendelkező lakás kerül kialakításra. Az épületben lakók számára mélygarázs biztosítja a parkolási lehetőséget, valamint kialakításra kerülnek tároló helyiségek és az utcaszinten egy üzlethelyiség is.

A fejlesztés során a legkorszerűbb és leghatékonyabb megoldások kerülnek alkalmazásra:

* Az épületben korszerű központi levegő-víz hőszivattyú biztosítja a lakások melegvíz ellátását és a lakások kellemes klímáját, mennyezeti hűtés-fűtésen keresztül.
* A kivitelezéskor használt magas minőségű építőanyagok, nyílászárók és egyéb elemek a maximumra emelik az itt lakók komfortérzetét és ingatlan értékét.
* Első osztályú szaniterek és burkolatok széles kínálata érhető el, amelyek a projekt meghatározott fázisáig választhatók és személyre szabhatók.
* A teraszok üvegkorlátai és a helyiségek nagy felületű nyílászárói mind szellősebbé varázsolják a tömeget, és eleganciát visznek az épület megjelenésébe.
* Az épületben lakók számára mélygarázs biztosítja a parkolási lehetőséget.Valéria Óbuda egyik legszebb és legpatinásabb negyedében, Csillaghegyen található. A bruttó ~5.000 m2 területű társasház a Valéria utca és a Róza köz sarkán épül. A lakópark elhelyezkedésének köszönhetően kiváló közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre. Autóval 20, tömegközlekedéssel 40 perc alatt könnyedén elérhető a belváros.

A kikapcsolódni vágyók számos programlehetőség közül válogathatnak. Az aktív életmódot kedvelőknek megannyi túrázási és kirándulási lehetőség adódik, például a Budai-hegységben és a Pilisben. A közeli Római-part kiváló választás akár családdal, akár barátokkal egy kellemes este eltöltéséhez. Az itt lakók egy hosszú nap fáradalmait a szomszédos Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőben tudják kipihenni.


Kiváló közlekedés

Alacsony lakásszám

CSOK igénybe vehető

5% ÁFA visszaigényelhető

Választható igényes burkolatok

Érdeklődöm