Alapterület:
132 - 143 m2
Ár:
400 M Ft
Szobák:
4 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P4366
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A lakások különböző méretűek, igény szerint választható, melyekhez kocsibeállási lehetőség is tartozik + még egy önálló tároló.

A lakások fűtését, hűtését és használati melegvíz termelését lakásonként egy-egy hőszivattyú biztosítja. A lakószobákban mennyezetfűtés, a vizes helyiségekben (fürdő, WC) pedig padlófűtés biztosítja a kívánt hőmérsékletet.

Budapest III. kerületének egyik legkiválóbb adottságokkal rendelkező részén, a közkedvelt Remetehegyen, a társasházakban különleges hangulatú, a tudatos lakáskeresők igényeit tökéletesen kiszolgáló, exkluzív otthonok kerülnek kialakításra.

Egyedülálló elhelyezkedése révén a projekt harmonikus atmoszférát teremt az itt élő számára, ötvözve a páratlan panoráma, a csendes, megújult zöld környezet és a város közelségének előnyeit.

A környék infrastrukturális ellátottsága biztosítja a rugalmas és kényelmes életvitel feltételeit mind az oktatás és az egészségügyi ellátás, mind pedig a hétköznapi teendők vagy akár a szórakozás terén.

A közelben található iskolák: The British International School Budapest, II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Óbudai Egyetem, AKG
Bevásárlási lehetőségek: Stop Shop Óbuda, Praktiker, valamint a teljesen megújult GOBUDA bevásárlóközpont
Kikapcsolódásra vágyóknak a Continental CityGolf Club, Las Vegas Casino és a sétatávolságra található Hármashatár-hegy erdői nyújtanak lehetőséget.

A környék ideális a pihenésre, feltöltődésre. A zöld, frisslevegős, madárcsicsergős környezetnek köszönhetően magas minőségű életmódot élhetünk.

Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Érdeklődöm