Alapterület:
40 - 57 m2
Ár:
88.3 - 115.6 M Ft
Szobák:
2 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. I. negyedév
Regisztrációs szám:
P4262
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

5 lakásos exkluzív kulcsrakész lakások, a 3.kerület frekventált részén.

A lakásban NIVÓ biztonsági ajtó van már a bejáratnál, utána egy nagy előszoba fogad minket, ahonnan jobbra egy zuhanyzós fürdőszoba vár ránk, a csapok WELLIS csapok. Az egész lakásban padlófűtés van minden helyiségben. A világos és tágas amerikai konyhás nappaliban, egy egyedi tervezésű beépített konyhabútort kapunk, ahol van mosogatógép, szagelszívó, hűtő, és új fajta sütő, egyben mikró is. A nappaliból kilépve a teraszra, egy nagy 50nm-es műfüves kert fogad minket. A terasz fölé még egy fedett terasz kialakítására is van lehetőség, ha valaki még nagyobb privát érzést szeretne elérni. A nappaliból meg belépünk a háló szobába, ahol sok nagy szekrényünk van a ruhák részére, és a háló is DK-i fekvésű. Az egész lakásban HOFSTADTER 3 rétegű nyílászáról vannak.


A házban IMMERGAS hőszivattyú felel a fűtésért. A mai válságos időkben nagyon fontos a szigetelés, ezért a beruházók egy 15 centiméteres hőszigetelést raktak a ház külső falára. A lépcsőházba beérve is minőségi NIVÓ biztonsági ajtók vannak. A házban 5 lakás van. 3 a földszinten és 2 az emeleten. A ház 2023-ban lett átadva, szóval Te lehetsz az első lakója a háznak. A háznak van egy közös 300nm-es kertje ahol van sütőgetési és focizási lehetőség is.


Minden lakáshoz tartozik egy külön megvásárólható 5nm-es tároló 2M forintért, illetve egy teremgarázshely is 8M forintért, ahol elektromos autó töltési lehetőség is van.


Az 1-es és a 19-es villamosok a lakástól 3 percre vannak így Budán is és Pesten is egyaránt ott tudunk lenni 20 percen belül. A GOBUDA bevásárlóközpont amit nemrég adtak át, várja látogatóit, ahol mozi, élelmiszerbolt, posta, gyógyszertár is van. A Hármashatárhegy sétálni vágyoknak is csak pár buszmegállóra.

Prémium minőségének és központi elhelyeszkedésének köszönhetően, gyorsan kiadható, de egyben értékálló befektetés is. De ideális lehet egyetemét kezdő fiataloknak is első otthonnak.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm