Lila Akác Villapark Budapest III. kerület, Harsánylejtő

Alapterület:
58 - 93 m2
Ár:
85.5 - 148.8 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P4211
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Az óbudai zöldövezetben, a testvérhegyi Harsánylejtőn épülő elegáns lakópark luxusingatlanjai modern otthonokat kínálnak azoknak, akik a tökéletes kertvárosi hangulatra és a legmagasabb minőségre vágynak kompromisszumok nélkül. A leendő tulajdonosokat 25 prémium kivitelezésű, MAGÁNÚTON megközelíthető, liftes, lakás, páratlan külvárosi nyugalom és madárénektől hangos, intim környezet várja kényelmes távolságra a lüktető belvárostól.

A különböző pozíciójú, magánúton megközelíthető ingatlanokat kombinálható belsőépítészeti megoldásokkal és testre szabható külső kialakítással kínáljuk. A LIFTTEL ellátott épületek mindegyikében 5 különböző kialakítású lakás helyezkedik el. A lakások mérete még egyedileg alakítható az új lakók igénye szerint. A földszinten két kertkapcsolatos, az első emeleten két teraszos, a legfelső emeleten pedig egy penthouse jellegű ingatlan került kialakításra. A legfelső szinten található penthouse lakásba közvetlenül érkezik meg a lift. A 20 négyzetméteres teraszon egy 6 személyes jakuzzi biztosítja a kellemes pihenést.Az impozáns lakások magas színvonalú műszaki tartalommal várják új tulajdonosaikat.

A házakat a jelenleg legkiválóbb minőséget képviselő és legmegbízhatóbb otthonautomatikai rendszerrel (Loxone) szereljük fel, amellyel a napjainkban elérhető összes smart home funkció megvalósítható. Ezzel a rendszerrel az épület fűtési-hűtési rendszerét, árnyékolóit, világításait, garázskaput, öntözőrendszert, szellőzőrendszert és sok más egyéb funkciót vezérelhet -akár távolról- mobiltelefonról vagy tabletről.

A fűtési és hűtési megoldásokban is a legkorszerűbbet kínáljuk, ezért az épületek környezetbarát és energiatakarékos hőszivattyús rendszert kapnak.

A különböző pozíciójú egycsaládos ingatlanokat kombinálható belsőépítészeti megoldásokkal és testre szabható külső kialakítással kínáljuk.

A zárt lakóövezet egységes koncepciót követő, pazar épületei a telken belül kialakított privát zsákutca körül helyezkednek el. A szabályozott autóforgalomnak és a kamerás beléptetőrendszernek köszönhetően a gyerekek és a házi kedvencek is mindig biztonságban lesznek a parkban.

A természetközeli övezet infrastruktúrája kiváló: a közelben bevásárlóközpontok, iskolák, éttermek és egészségügyi intézmények találhatók, a belváros pedig 15-20 perc alatt elérhető autóval.Műszaki paraméterek

A lakópark 1,1 hektáros területen fekszik, amelyet egy térkövezett magánút (zsákutca) szel át.
A lakóépületekhez egyenként 600 m2 füvesített, fásított, öntözőrendszerrel ellátott saját kert tartozik.
Az épületek 4 szintesek, amelyeket lépcsőn és lifttel is megközelíthetünk.
Nettó alapterületük 80nm, 93nm, 64,4nm, 74nm, 87nm, 59nm, 72,5nm penthouse (erkélyek , teraszok alapterületének felével számolva)
A pince szinten 1 beállós garázs, gépészeti helyiség és tárolók találhatók.
A földszinten két lakás került kialakításra: nappali, dolgozó-/hálószoba, fürdő, amerikai konyha és terasz, illetve nappali, 3 hálószoba, fürdő, amerikai konyha, terasz kapott helyet.
Az emeleten szintén két lakás került kialakításra: nappali, két hálószoba, fürdő, amerikai konya, terasz került kialakításra.
A tetőszinten egy nappali, egy vagy két háló, fürdő, amerikai konyha, jakuzzi és tetőterasz található.

Homlokzati nyílászárók : alumínium, 3 rétegű üvegezéssel
Burkolatok : prémium minőségű hidegburkolatok, ragasztott svéd fapadló melegburkolatok
Fűtés – hűtés : Hőszivattyús mennyezethűtés és padlófűtés, fürdőkben törölközőszárítós radiátor
Kert: teljeskörűen kivitelezve gyepszőnyeggel, fásítással, öntözőrendszerrel
Lift: Home Lift GMV1 AT2
Okos otthon: Loxone épületautomatizálás kiépítve, beprogramozás, telepítés az új tulajdonos feladata
Vagyonvédelem: Paradox riasztó vezérlés , Loxone rendszerhez kapcsolva
Kültéri kamerák távoli eléréssel

> Térkép mutatása
Érdeklődöm