Alapterület:
43 - 95 m2
Ár:
75 - 153.9 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2021. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
113
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


A Forest Hill lakópark Budán, a III. kerületben helyezkedik el gyönyörű zöld környezetben, a Csillaghegyi Strandfürdő közvetlen szomszédságában. A hangulatot a 3 emeletes liftes épületekben kényelmesen kialakított otthonok intimitása teszi teljessé. A földszinti lakásokhoz saját kertkapcsolat, míg az emeletiekhez nagyméretű terasz tartozik. A lakópark leendő lakóit megannyi élmény várja a közelben lévő számos szabadidős és sportolási lehetőségnek köszönhetően.

A lakópark a 11-es főútról autóval és a város felől tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető. Nem messze található a 160-as a 219-es és a 960-as buszok, valamint a HÉV Csillaghegy megállója, melyekkel könnyen elérhető a város.

Ismerje meg Ön is! Jöjjön el és tekintse meg a lakóparkot és lakásait a helyszínen egy előzetes telefonos vagy e-mailes időpont egyeztetést követően!

A lakópark a Pusztakúti úton, a Csillaghegyi Strandfürdő közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Sétatávolságra elérhető a Mészkő Park, ahol a kisebbeket játszótér várja, a felnőttek számára pedig szabadtéri kondi park került kialakításra. Természetesen a kirándulni vágyók, vagy éttermeket és kávézókat kedvelők számára is számos lehetőség áll rendelkezésre a közelben.

Érdeklődöm