Alapterület:
68 - 169 m2
Ár:
196.9 - 455.9 M Ft
Szobák:
3 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. III. negyedév
Regisztrációs szám:
P4124
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Évvégi AKCIÓ December 31-ig, a kedvezményt már a megadott vételár tartalmazza

Kérem tekintse meg a 3D ingatlansétát oldalunkon. A látványtervek a valóságnak megfelelően ábrázolják a lakások méretét és a nyílászárók elhelyezkedését.
Ugyanakkor a képek illusztrációk, a lakások nem a standard műszaki kialakítással kerültek bemutatásra.

A Pál-völgyi-barlang Nemzeti Park szomszédságában, mégis pár perc autóútra a Belvárostól készül egyedülálló, kis-lakásszámú, panorámás zöldövezeti társasházunk a VILLA PROVENCE.
A négyszintes, teraszos lakásokkal, csodaszép parkkal, WELLNESS RÉSZLEGGEL, garázsokkal, tárolókkal ellátott épület tervezésekor egy olyan helyet álmodunk meg, amely ötvözi a FRANCIA mediterrán épületek otthonos hangulatát, ugyanakkor rendelkezik a modern kor luxuskövetelményeivel, mint amilyen a feltöltődést biztosító
- zöld környezet,
- wellness részleg (medence, szauna és sószoba),
- a környezetkímélő szerkezetbe épített hűtő-fűtő berendezés (hőszivattyú), és
- a napelemes rendszer,
- 3 rétegű 4 cellás FA-ALUMÍNIUM nyílászárók, beépített redőnnyel,
- fa parketta, OLASZ MÁRVÁNY PADLÓBURKOLATOK
- SPANYOL ROCA szaniterek, GROHE csaptelepek
- OKOSOTTHON előkészítés, videokaputelefon,
- teljes beépített LED világítástechnika.

Világos, tágas terek, kényelmes KONE lift, több fürdőszoba, gardrób helyiségek, tároló, panorámás teraszok, erkélyek és belső terek, továbbá privát kertrészek teszik teljessé a Villa Provence élményt.

A kivitelezés során az épületet a szerkezeti szintig visszabontjuk és a legmodernebb kivitelezési trendeknek megfelelően építjük újjá. A 7 lakás kivitelezése 2022 őszén kezdődik, és a kész lakások 2023 szeptemberében beköltözhetőek. Az átalakítás során új elektromos és gépész (fűtésrendszer, csövek) hálózat, új válaszfalak, új fali- és padlóburkolatok, valamint új nyílászárók kerülnek beépítésre.

Minden lakáshoz tartozik garázs és tároló, melyek megvásárlása opcionális.

Környék:

Ideális családoknak, egyedülállóknak vagy pároknak, úgyszintén házukat immár kényelmes luxuslakásra cserélni vágyó idősebb házaspároknak.

A legközelebbi buszmegálló (29-es, 111-es, 931-es buszok a Nyugati-tér, a Szentlélek tér és a Batthyány tér irányába) 400 m,
Rózsadomb Center 900 m,
óvoda és általános iskola (Pitypang utca) 600 m,
gimnázium (Móricz Zsigmond Gimnázium) 1 km,
étterem (olasz bisztro, japán étterem) 300 m / 1 km,
játszótér (Cseppkő utca) 400 m,
rendelő (Csatárka utcai rendelő) 400 m.

A beruházó egy nemzetközi, lakóház fejlesztésekre specializálódott csoport, mely főleg Magyarországon végzi fejlesztési tevékenységét. Műszaki és marketing csapat tagjai magyarok. Legutóbbi sikeres projektjük az I. kerületben került megépítésre és átadásra a lakók örömére.

Látogassa meg a Villa Provence épületet, hogy Önt is magával ragadja a csodálatos, nyugodt környezet, csupán pár percre a város forgatagától!

> Térkép mutatása
Érdeklődöm