Alapterület:
146 - 255 m2
Ár:
488.3 - 840 M Ft
Szobák:
3 - 7 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P3776
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Zöld környezet, intimitás

Hárshegy legintimebb részén, a XII. kerület tőszomszédságában, félig az erdőben!
Ezekkel a teljesen berendezett luxus lakásokkal még biztosan nem találkozott!

A minimál stílusban épülő lakások teljesen berendezve, az egyik legismertebb belső építész tervei alapján kerülnek átadásra, a látványterveknek megfelelően, átlag fölötti minőségben egy számos referenciával rendelkező beruházótól.

A hatalmas üvegfelülettel tűzdelt benapozott élhető lakások padlótól mennyezetig futó nyílászárókkal minimál stílusban hatalmas teraszokkal kerülnek kialakításra, a természetvédelmi terület ölelésében.
Az épületből kilépve vagy akár a teraszra kiülve a madárcsicsergésen felül az erdei friss levegő elfeledteti a stresszes mindennapokat. A teljes ellazuláshoz hozzájárul a projektben épülő épületek közti poolhouse, amely medence szolgáltatását a 3 kis épület lakói vehetik igénybe.

Az épület műszaki felszereltsége tükrözi a minőséget:
a külső falak, 38 cm-es Porotherm téglából, a válaszfalak Ytongból,a lépcsőház és lakásokat elválasztó falak hanggátló téglából készültek.
- hőszivattyús rendszerrel táplált padlófűtés és mennyezet fűtés és hűtés
- hatalmas alumínium nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel
- több ponton záródó biztonsági ajtók
- Smart Home rendszer
- A szaniterek, burkolatok, belső ajtók, bútorok, ágyneműk, függöny stb. mindent tartalmaz a vételár, tulajdonképpen csak a ruhákat kell vinni
- Az alapfelszereltség részét képezi a hatalmas alumínium lamelákkal rendelkező motoros zsalúzia is.A közelben megtalálható minden szolgáltatás (vegyesbolt,bevásárlóközpont, egészségügyi szolgáltatások, sportolási lehetőségek) tömegközlekedéssel könnyen elérhető a Széll Kálmán tér.


A lakásokból csak néhány kerül értékesítésre!

Érdeklődöm