Alapterület:
64 m2
Ár:
0.3 M Ft
Szobák:
2 szoba
Átadás várható időpontja:
2021. III. negyedév
Regisztrációs szám:
2312
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Luxus lakások eladók Hévíz és Kehidakustány ölelésében!


AZ OPENHOUSE BALATONFÜRED INGATLANIRODA eladásra kínál Zalacsányban 30 db lakást 29 m² -től 138 m²-ig. A projekt egy folyamatosan bűvölő ingatlanfejlesztés része, amely szépségével és kiemelkedő minőségével nemcsak itthon, de nemzetközileg is méltán számíthat ingatlanbefektetést keresők érdeklődésére. Az Európa-szerte értékes termálvizéről ismert Hévíztől mindössze 8 km-re, a festői környezetű Zalai-dombok ölelésében épülő luxuskomplexum befektetésként és életvitelszerű tartózkodásra egyaránt a környék legjobb választása, Bécsből vagy Budapestről mindösszesen csak 2 óra autóútra.

A komplexum ötvözi a luxust, a szabadidős lehetőségekkel együtt. Ebbe beletartozik Magyarország egyik legjobb, 18 lyukú championship golfpályája, modern klubház, bisztró étterem, BOUTIQE Spa wellness részleg, mely megfelelő hely új energiák gyűjtésére. Ellazíthatja lelkét ebben a lenyűgöző környezetben, szabadtéri fűtött medence és fedett pezsgőfürdő várja Önt. A finn szauna, gőzkabin és fedett élménymedence különféle szórakozási lehetőséget rejt magában. Egész évben teljes fizikai és mentális felfrissülés a fiatalítás és fenntartás jegyében. Az egészségbárban tiszta étkezésre és a jó közérzet megteremtésével, sejtmegújításra is van lehetőség.

A 8 db 1 szobás teljesen berendezett Stúdió apartman a fényűző szállodai szobák hangulatát tükrözi, tágas erkélyekkel három különböző designnal (memory,white,glamour).

Az 1-2-3 szobás lakások esetén az új tulajdonos saját ízlésére szabhatja otthona miliőjét, de akár a hely szellemiségét tükrözve teljes bútorzattal is átveheti.

Amennyiben befektetési szándékai lennének, akkor garantált hozam mellett, legalább 15 éves visszabérlési időszak alatt a következő szolgáltatásokat veheti még igénybe:

Teljeskörű és problémamentes bérbeadási szolgáltatások

Ingatlantípustól függően ingyenesen eltölthet 14 vagy 21 éjszakát saját lakásában

Ingatlantípustól függően 2 vagy 3 év Zala Springs Active Golfklubtagságit is kap ajándékba

IMG Prestige hálózati kapcsolatához való hozzáférés

Boutique Spa wellnessbe való belépés ingyenes

Resort területén lévő szolgáltatások árából 10 % kedvezményben részesül

(Bistro Restaurant, Golf ProShop, Cup Kávézó, Boutique Spa Healthly Bar, Botiques Spa wellness kezelések, további szállás vagy golfozás)

MI LEVESSZÜK AZ ÖN VÁLLÁRÓL A TERHET. IRODÁNKBAN KOLLÉGÁM DÍJMENTES, BANKFÜGGETLEN HITELFINANSZÍROZÁSI TANÁCCSAL SEGÍTI ÖNT. A BANKOKNÁL A HITEL FELVÉTELÉIG ÖN MELLETT, AZ ÖN ÉRDEKEIT SZEM ELŐTT TARTVA IGYEKSZIK A LEGMEGFELELŐBB KONSTRUKCIÓT KIVÁLASZTANI.

AZ IRODA SZOLGÁLTATÁSAI TOVÁBBÁ: ÜGYVÉDI TANÁCSADÁS, SZERZŐDÉSKÖTÉS. ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY, BIZTOSÍTÁS, ÉRTÉKBECSLÉS ELKÉSZÍTÉSÉBEN SZAKÉRTŐ KOLLÉGÁK KÖZREMŰKÖDÉSE.

Érdeklődöm