Alapterület:
135 - 144 m2
Ár:
99 M Ft
Szobák:
4 szoba
Regisztrációs szám:
2330
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A Tatabányai future ingatlaniroda eladásra kínálja a 2329-es referencia számú kulcsrakész új építésű családi lakóépületeket Velence közkedvelt  részén az M7-es lejáró mellett.


A minden igényt kielégítő luxus kivitelezésű családi ház, az új építésű ingatlanokkal telített  VENEZIA lakóparkban kerül kivitelezésre.Egy telken belül 3 db ház épül 135 nm-144 nm-ig. Az M7-es autópálya lejáró 1 perc, ahonnan Budapest és a Balaton is könnyedén elérhető.   Műszaki paraméterek:  az épület falazata 30-as Porotherm Profi falazóblokkból 15 cm-es hőszigeteléssel készül . A tetőre Lindab acéllemezes rendszer kerül. Nyílászárók műanyag, üvegezése 3 rétegű gázkamrás. Az épület megfelel a mai kor magas energetikai elvárásának. A ház fűtéséről, hűtéséről és energia ellátásáról napelemes rendszer gondoskodik. Nemcsak környezettudatos de pénztárca kímélő otthonban élhet aki ezt a házat választja .Az épület belső udvara elkerített, füvesített, a lakók számára egyéb kikapcsolódási lehetőséget  biztosítva kerül kialakításra a természet közelségében..Megközelíthetősége és infrastruktúrája kitűnő.  Lakásonként 2 db gépkocsi beálló kerül kialakításra. A kétszintes épület tervezésénél nagy körültekintéssel volt az építtető a nagy terekre, a praktikumra és az élhetőségre. Gondolva például az elektromos árnyékolástechnikára, a gardrób szobára és a nagyméretű teraszokra is.Jellemző a magas minőségű alapanyagok és a kivitelezés. Kösse le minél hamarabb a luxus lakások egyikét.

Csok, Áfa visszatérítés és zöldhitel az ingatlanra igénybe vehető!

Várható átadás 2022.06.10.31


Amennyiben a 2329-es referencia számú új építésű lakó épület, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon!

Vásárolna, de nincs meg a megfelelő összeg? Hitel ügyintézőnk bank semleges hitel ügyintézéssel és ingyenes hitelszűréssel áll rendelkezésére.

Kozma Gyula

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Érdeklődöm