Alapterület:
136 - 196 m2
Ár:
137.3 - 177 M Ft
Szobák:
5 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. I. negyedév
Regisztrációs szám:
117
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Az ingatlanról:
A Villapark kivitelezése során 10 darab kétlakásos társasház kerül megépítésre egyenként 700 m2-es telken. A panorámás ingatlanok egymástól kellemes távolságra, különféle homlokzati megoldásokkal születnek meg.

A tervezés során fontos szempont volt, hogy egy idilli környezetet hozzunk létre, ahol minden leendő vásárlónk otthon érezheti magát.

A fejlesztés során a legkorszerűbb és leghatékonyabb megoldásokat alkalmazzuk:
- Minden ingatlan önálló levegő-víz hőszivattyúval kerül átadásra.
- A ház klímájáról távolról is könnyedén vezérelhető mennyezeti hűtés-fűtés gondoskodik.
- Három rétegű üvegezésű, melegperemes nyílászárók kerülnek beépítésre elektromos redőny előkészítéssel.
- Első osztályú szaniterek és burkolatok széles kínálata érhető el, amelyek a projekt meghatározott fázisáig választhatók és személyre szabhatók.
- A nappaliban és a vizes helyiségekben fűtött padlót építünk ki és a fürdőszobában törölközőszárítós radiátort alkalmazunk.
- A teraszokon alkalmazott üvegkorlátok modern és egyben elegáns megjelenést biztosítanak az épületeknek.
- Minden lakás saját kertrésszel és két autó számára alkalmas parkolási lehetőséggel rendelkezik.

A környékről:
A Villapark Üröm észak-keleti részén, egy sorompóval határolt, biztonságos és családias területen fekszik, Budapest határától mindössze 5 kilométerre. Kényelmes távolságra a fővárostól, mégis gyönyörű zöld környezetben. Autóval 20, tömegközlekedéssel 60 percre a pezsgő belvárostól.

A településen minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges. Üzletek, drogériák, iskolák és óvodák, valamint a kikapcsolódni vágyók számára számos étterem és programlehetőség is elérhető. A kirándulást kedvelők számára megannyi túraútvonal és barlang áll rendelkezésre a Pilisben és a szomszédos Rókahegyen. A szentendrei korzó és a Skanzen kiváló választás egy hétvégi kikapcsolódáshoz a családdal.

Energetikai besorolás BB

Érdeklődöm