Alapterület:
52 - 65 m2
Ár:
46.9 - 56.8 M Ft
Szobák:
2 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
163
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Üllő kertvárosi részén, a Green Garden társasházban kínálunk megvételre újépítésű, korszerű otthonokat.

A II. ütemben épülő, 3 emeletes társasházban magas műszaki tartalommal, jól használható helyiségekkel, világos életterekkel, és a kertváros környezetével harmonizáló lakásokat álmodtunk meg. Az otthonok jellemzően 3 szobás (nappali + két háló szoba), amerikai-konyhás ingatlanok, melyek mindegyike terasszal vagy kertkapcsolattal rendelkezik. Garázs és tároló vásárlásra is van lehetőség. A felszíni parkolók bruttó 1,000,000 Ft, tárolóink pedig négyzetméterenként 450.000 Forintos áron érhetőek el.
A ház fűtését gázkazán biztosítja, a lakásokban pedig split hűtő/fűtő klíma lesz beszerelve. Emellett minden lakásba inverteres hűtő-fűtő klíma is beszerelésre kerül, 3 légkamrás ablakokkal és a legmagasabb szintű külső szigeteléssel, ezzel növelve a kényelmi funkciókat.
A 60-70nm nagyságú lakástípusok között az első lakást kereső fiatalok, a CSOK nyújtotta lehetőségeket kihasználni szándékozó családosok, vagy akár a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják álmaik otthonát.
Több mint 20 év tapasztalattal a hátunk mögött azért dolgozunk, hogy vevőink minden igényét kielégítsük, és gördülékeny ügyintézéssel olyan otthonokat adjunk át, melyek megfelelnek a kor elvárásainak.
Az épület tervezett átadása 2023. IV. NEGYEDÉV

A környék ellátottsága igen jó, a beruházástól az Óvoda – 200 méter, az általános iskola autóval 3 perc, 1,2km. A városközpont 15 perc sétával elérhető, cukrászda 250m, Spar, Aldi autóval 5 perc 1,7 km. A vasút sétálva 15 perc 1,3km. Vasút: Üllő-Budapest-Nyugati pályaudvar, kb. 40 perc. Távolsági busz: Üllő-Budapest-Kőbánya-Kispest, kb. 30 perc. Budapest autóval 10 km, a város központ–28 km.
Közlekedés – M0 autóút felhajtó 10 km

Érdeklődöm