Tisza-Terasz-Ház Tiszafüred, Kikötő körút 1

Alapterület:
40 - 92 m2
Ár:
52.5 - 138.8 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2026. I. negyedév
Regisztrációs szám:
175
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Kitűnő befektetési lehetőség Tiszafüreden!!!

A Kikötő körút és a Tisza-tó partján, az Albatrosz kikötő mellett igényes, elegáns kivitelezésű, ÚJ ÉPÍTÉSŰ VÍZPARTI LUXUS TÁRSASHÁZBAN, a "Tisza Terasz" házban.

A társasház 29 lakásos, háromszintes (földszint+két emelet), Ytong LAMBDA 37,5 cm pórusbeton falazóelemből épül, fokozott hőszigetelésű műanyag nyílászárókkal!!! A belső kert felé az összes egység 3 m mélységű saját teraszkapcsolattal rendelkezik. A földszinti lakások kertkapcsolatosak. A külső oldal felé az egységeket kiszolgáló függőfolyosós közlekedők találhatók. A ház egyedi kialakítással hatalmas üvegfelületekkel és szellős, világos terekkel biztosítja a tulajdonosok kényelmét!!! Az épületben két lépcsőház és 2 db 4 személyes 480 kg teherbírású lift kerül kialakításra!!! A gát felé kerti építmény készül, ahol tárolók kerülnek kialakításra. Az épület előtti területen kerülnek kialakításra a felszíni gépkocsi parkolók.

A Tisza Terasz ház a Tiszafüred ELSŐ PRÉMIUM KATEGÓRIÁS KÖRNYEZETBE ILLŐ ÖRÖK PANORÁMÁS INGATLAN FEJLESZTÉSE!!! Elhelyezkedéséből adódóan egyedi értéket képvisel, szerethető környezetet biztosít a tudatos, igényes otthon keresők számára. Kikapcsolódást a zöld környezet, a közvetlen vízpart, szabadstand, kerékpárút, Tisza tavi vízi túrák, kikötők, pecázás, páratlan szépségű, felejthetetlen Tisza tavi naplementék garantálják! A kétemeletes épületben a 40 m2-es nagy teraszos lakástól a penthouse-ig mindenki megtalálja a számára ideális otthont!!! A lakásokat kiegészíti udvaron található saját tulajdonú tárolok, parkolók, a biztonságot beléptető rendszer és kamerák biztosítják.

Az építkezés 2023. novemberében indul és kb. 24 hónapig tart.

A társasházi telek területe: 4.255 m2. A lakásokhoz 1 db parkolóhely és tároló vásárlása kötelező (a társasház 29 lakásához 30 parkolóhely, 29 tárolóhely készül), földszinten 10 lakás, az I. emeleten 10 lakás, II. emeleten 9 lakás kerül kialakításra. A 30 parkolóhelyből 29 db 12,05 m2-es és 3,2 millió Ft, 1 db 19,8 m2-es és 4,5 millió Ft, a 29 db tároló mérete és ára változó: 1,9 milliótól 3,2 millió Ft-ig (parkolóhelyek és tárolók méretekkel és árakkal a képek között). Az U alakban elhelyezkedő nagy teraszos ház öleli közre a belső udvart, ahol feszített víztükrű fűtött medence, napozó, szolgálja a lakók pihenését otthont teremtve a tudatosan gondolkozó, igényes otthon keresők részére!!!

Kivitelezéssel kapcsolatos részletes információkkal, műszaki dokumentációval készséggel állok rendelkezésére. Az OTP Ingatlanpont Kft. az OTP bankcsoport hátterével ingyenesen biztosítja ügyfeleinek kedvezményes kamatozású lakásvásárlási hitel, CSOK és/vagy Babaváró hitel ügyintézését!!!

Közelben: Szabadvízi strand, Tisza-tó, kerékpárút, Albatrosz kikötő, üdülőterület, kikötő körúti szolgáltatások. Az épület lakóházként épül, így is van engedélyezve, így CSOK is igényelhető, de az egyes lakások luxus apartmanként, nyaralóként is használhatók lesznek, Tiszafüreden a kerékpár-, horgászturizmus, vadászat, folyamatos beruházások (vannak tervezettek is) amelyek által a szezon már nem csak a nyárra korlátozódik!!! Tiszafüred és Poroszló között 2020-ban készült el a kerékpárút, ezáltal teljesen körbe lehet kerékpározni a Tisza-tavat, a kerékpárút e telek előtti gátszakasszal is össze van kötve tovább Tiszacsege irányába. A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL, OIL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm