Alapterület:
46 - 75 m2
Ár:
0.1 - 0.1 M Ft
Szobák:
2 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2021. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
2342
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A Tatabányai future ingatlaniroda eladásra kínálja a 2329-es referencia számú azonnal beköltözhető apartmanokat Tatán a tófarokban.


A minden igényt kielégítő pro-koncept technológiával kivitelezett lakások, a modern,2012-ben épített apartmanokkal telített  Boglárka lakóparkban kerül értékesítésre.

 Egy teljesen zárt parkosított területen belül 2 db apartmanház épült, melyben négy db. földszinti kertkapcsolatos lakás kerül értékesítésre 41 nm-75 nm-ig Az apartmanpark több, mint 5000 nm területen fekszik, az Öreg-tó közvetlen szomszédságában ami 2 perc sétával érhető el és rengeteg szabadidős tevékenységgel kecsegtet.

A lakások a modern kor követelményeinek megfelelően épült és ennek köszönhetően rendkívül gazdaságos a fenntartása.  Gáz cirkó rendszerrel fűtöttek és egyedi víz-villany mérőkkel lettek ellátva

.A lakóközösség barátságos és összetartó.

Az ingatlanok 2-3 szobásak, amerikai konyhás, fürdőszobás, külön wc + mosdóval rendelkezik , a komfort érzetet tovább növeli a privát kert. Parkolás az elektromosan nyíló kapun keresztül bejutva a belső udvarban kialakított privát beállókban lehetséges melynek ára 1.995.000,-Ft.

 Az M1-es autópályafelhajtó. 10 perc, ahonnan Budapest és a Balaton is könnyedén elérhető. 

 Nemcsak természetközeli de pénztárca kímélő otthonban élhet aki ezt a házat választja .Az épület belső udvara elkerített, füvesített,parkosított, a lakók számára egyéb kikapcsolódási lehetőséget  biztosítva került kialakításra az Öreg-tó  közelségében..Megközelíthetősége és infrastruktúrája kitűnő.  

Befektetésnek is kiváló, szinte azonnal kiadható.

A város nyüzsgésétől távol, mégis minden könnyedén elérhető távolságban.

 


Amennyiben a 2329-es referencia számú apartman lakások vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését,  kérem hívjon!

Vásárolna, de nincs meg a megfelelő összeg? Hitel ügyintézőnk bank semleges hitel ügyintézéssel és ingyenes hitelszűréssel áll rendelkezésére.

Kozma Gyula

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm