schönherr malom residence Sopron, Lehár lakópark

Alapterület:
54 - 83 m2
Ár:
56 - 85 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Regisztrációs szám:
2272
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

OPTIMÁLIS ELRENDEZÉSŰ, ÚJÉPÍTÉSŰ, ERKÉLYES LAKÁSOK GARÁZZSAL, SOPRON BELVÁROSÁBAN, A TÖRTÉNELMI VÁROSRÉSZHEZ KÖZEL, KÖZVETLENÜL AZ IKVA PATAK PARTJÁN SZÉP ÉS BARÁTSÁGOS KÖRNYEZETBEN.

Közel a központhoz, mégis nyugodt madárcsicsergős környezetben. Környezetbarát, kényelmes és barátságos. Kis lakásszámú, modern és reprezentatív megjelenésű épületben, vidám kerttel, teremgarázzsal, tárolókkal, energiabarát és egyedi mérős fűtés rendszerrel. Stúdió, nappali +1, +2, +3 hálószobás otthonok sok természetes fénnyel.

Kivételes lokációjának köszönhetően a történelmi városrész 10 perc séta alatt elérhető. Az ingatlan szomszédságában minden megtalálható ami a nyugodt és komfortos élethez szükséges, hiszen boltokat, játszótereket, bölcsődét, óvodát, iskolát és gimnáziumot, könyvtárat, gyógyszertárat és orvosi rendelőt is egyaránt megtalálni a közvetlen vonzáskörzetében.

Praktikusan elrendezett, tágas lakások igény szerint egy vagy több hálószobával, saját tárolóval és garázzsal a teremgarázsban. A kerékpár akár a közösségi tárolóban is elhelyezhető. Mindez barátságos zöldkörnyezetben a belváros szívében.


29 lakás

Egyéni tárolók

27 mélygarázs

20 szabadtéri parkoló

42- 86 m2-es lakásméret

2 üzlet

13 földszinti garázs

14 erkélyes lakás

1 - 5 lakószoba opció

2022-es átadás


Amennyiben a 2272-es számú eladó soproni ingatlan vagy bármely kínálatunkban található lakás, családi ház, garázs, bérlemény felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.

Érdeklődöm