Alapterület:
80 - 90 m2
Ár:
77.1 - 86.8 M Ft
Szobák:
3 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. III. negyedév
Regisztrációs szám:
P4119
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Baranya megye Pécs, Tettye újépítés

Pécsen a Tettyén a jól megközelíthető részen, a park közelében újépítésű 4 lakásos társasház nappali-konyha 2 hálószoba kialakítású..

Az épület alsó részén teremgarázs kapott helyet, itt mindegyik lakáshoz nagyméretű tároló is tartozik, melyek benne vannak a lakások árában.
Modern szigetelés, padlófűtés, minőségi nyílászárók , napelemek jellemzik az ingatlant.
A földszinti lakásokhoz utcafronti terasz és belső udvari kiülő tartozik. Az alsó lakások tulajdonosai használhatják a ház mögötti fás, cserjés telek területet.
Az emeleti lakások tulajdonosai csodálatos városi és mecsekoldali panorámában gyönyörködhetnek a hatalmas teraszról. A nappali teljes délnyugati falát alkotó, elhúzható ablakok télen is csodálatos kilátást biztosítanak a bent lévőknek. Elektromos redőny adja az árnyékolást. A felső lakásokhoz tartozik a tetőtér, amely alkalmas az esetleges bővítésre.
Minden szobában hűtő-fűtő klíma. Teremgarázsban elektromos gépkocsik töltése lehetséges. A felhelyezett napelemeknek köszönhetően az áramdíjat nem kell fizetni.
Burkolatok jelen készültségi fokban választhatók.
Várható átadás 2022.09 hó

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

Térkép mutatása
Érdeklődöm