Alapterület:
80 - 124 m2
Ár:
40.8 - 66.2 M Ft
Szobák:
4 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. II. negyedév
Regisztrációs szám:
2359
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Győri Openhouse ingatlaniroda eladásra kínál Nagybajcson egy ikerházat. Győrtől csupán 10 percre található. Nyugodt, rendezett környéken.


Az épület vevői igények alapján módosított tervek alapján kerül kivitelezésre, a terveken látható kivitelben, a gazdasági térségünkben jelenleg elérhető legmodernebb anyagok felhasználásával. A vevő igénye szerint az épületen még lehet változtatni a belső terek kialakításában.

 

Az épületszerkezet modern, svéd típusrendszerek alapján méretezett és előregyártott fém statikai szerkezet mely a helyszínen kerül összeszerelésre.

 

A falborítás nagy szilárdságú OSB/MGO lemez, statikai számítás alapján. A fal és födém rétegrendek kialakítása garantálja a kiváló energetikai jellemzőket és a téglaépületeknél is csendesebb lakókörnyezetet. A rendszerelemek 100 év tartósságra méretezve német TÜV szabvány szerint.

 

Födémszerkezet: C200 és C150-es, melegen horganyzott, erősített profilrendszer dobozszerkezetként méretezve.

 

Válaszfalak: Statikai szerkezet dupla GK borítással. Minden szerkezeti borítás páradiffúzióra méretezve.

 

Nyílászárók: Alapesetben műanyag fehér nyílászárók minden külső határoló falon 3 réteg üvegezéssel, a gazdasági környezetükben elérhető legmodernebb energetikai jellemzőkkel. A bejárati ajtó szintén ennek a rendszernek az eleme, választható dekorbetéttel.

 

Gépészet és technika:

A villamos rendszer a magyar szabványoknak megfelelően, de az osztrák standardokban alkalmazott végpont-végpont közötti kiépítéssel, minden vezeték teljesítmény-méretezetten kerül kiépítésre.

A melegvíz-ellátás hőszivattyús, smart melegvíz-ellátó rendszerrel megoldva.

A fűtés energiatakarékos, gyári hőszívattyús-rendszerrel, méretezve, villamos komfort padlófűtéssel kiegészítve.


Amennyiben a #2359 azonosító számú ikerház vagy bármely más ingatlan a kínálatunkból felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

 

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére!

 

" Az otthon érték. Az ingatlan üzlet."

Érdeklődöm