Alapterület:
34 - 63 m2
Ár:
32.5 - 68.6 M Ft
Szobák:
1 - 2 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4104
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A Hazel Hill apartmanok és a H-Ház üzletközpont Budapesttől 10 km-re található fejlődő településen Mogyoródon találhatóak, a festői zárt Sissy Villapark területén. Az M3 autópálya felhajtója a parkból autóval 2 percnyire található. Budapest 10, míg Gödöllő 5 perc autózással elérhető.

A villapark portaszolgálattal védett, területére csak a lakók és vendégeik léphetnek be.  A park közepén egy csodálatos tó található, mely kizárólag a lakók kényelmét szolgálja, körülötte futópálya kerül kialakításra. A területen kizárólag új, minimál stílusban épült otthonok találhatók.

Üzleteink változatos kialakításúak: 23-100 nm alapterület, földszinti, kertkapcsolatos, de akár emeleti, folyosóról nyíló kereskedelmi egységeket is választhat. Ezek a kereskedelmi ingatlanok mind elérhetőek közvetlenül a Szentjakabba vezető közútról, az épület előtt parkolókat alakítunk ki. Az egységek kiváló beruházási értékkel rendelkeznek, hiszen ez a terület Mogyoród új részén található, melynek lakóövezeti besorolása és újépítésű jellege folytán sehol máshol nincsenek gazdasági, kereskedelmi ingatlanok, így vállalkozása egyedüliként 2500-3000 embert szolgálhat ki, de 10 perc autózással közel 130-140..000fő a potenciális célcsoportja.

2022 őszén indul a 3. ütem, melyben egy kézműves boltoknak és szolgáltatásoknak is helyet adó különálló épületet jelent. A kis üzletek a közút felé nyitott, kerthelyiséges kialakításúak lesznek a lakóktól megfelelően elválasztva, hogy mindenki megtalálja nyugalmát. Az épület tervezése biztosítja, hogy a Hazel Hill lakói a vidéki táj ölelésében, de minőségi szolgáltatások hiánya nélkül élvezhessék új otthonuk kényelmét. A kereskedelmi egységeknek helyt adó H-Ház épület felső szintjén 6 db kisebb méretű lakást alakítunk ki gondolva a kisebb lakást kereső, valamint az egyszerűbb stílust kedvelő, takarékos vásárlóinkra, így akár egy helyen lakhat és vállalkozhat.Műszaki tartalom:
- 30cm-es Porotherm külső teherviselő falazat
- 10cm-es Ytong pórusbeton belső falazat fehér színűre festve
- 15cm polisztriol hőszigetelés színezve
- Hevestherm 7 kamrás, 3 rétegű üvegezésű hőszigetelő nyílászárók fehér színben, kérésre fehér alumínium motoros redőny 
- 5 színből válaszható beltéri teli ajtók
- Minden helyiségben igény szerint kiépített elektromos rendszer
- Geberit, Ravak és hasonló minőségű szaniterek
- Vizes helyiségekben kerámiaburkolat, meleg burkolatú helyiségekben vinyl parketta 6000 Ft/nm beszerzési árig*
- Szinterezett antracit színű modern korlátok  
- Alacsony közös költség

Egyéb információért hívjon.

Érdeklődöm