Alapterület:
113 - 191 m2
Ár:
88.5 - 149.9 M Ft
Szobák:
4 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P4011
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Eladók Mogyoródon a gödöllői dombság közvetlen közelében egy minőségi kivitelezésű lakóparkban, új letisztult dizájnnal épülő modern stílusú ikerházak.

Az ingatlanok a legmagasabb műszaki paraméterekkel készülnek, kulcsrakészen kerülnek átadásra. ( várható átadás: 2022. nyár)
A hőszivattyús fűtésnek, a szerkezetben elhelyezett hőleadóknak és a korszerű tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően házak BB energetikai besorolásúak (és 90 kwh/nm/ év primer energiaigény alattiak) lesznek, ezáltal a most bevezetésre kerülő zöldhitel elérhető a vásárláshoz. Illetve CSOK és támogatott hitel felvehető.

A műszaki tartalomból még kiemelendők a következők: rendszámfelismerő bejárati kapu, zöld okos otthon (opció), napelem rendszer (kiépítési lehetőség), elektromos autó töltő (kiépítési lehetőség).

A lakópark környezetében és épületeiben is a természetességet testesíti meg.
Ezzel a magával ragadó környezettel és luxus- prémium minőséggel várjuk a lakópark leendő lakóit.

A Lakópark ideális megoldást kínál azoknak a családoknak, akik - kompromisszumok nélkül - mindennapjaikat egy természetközeli, új házakból álló környezetben, a nagyváros forgatagától ideális távolságra szeretnének élni.. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a természet közelségét, a harmóniát és a nyugalmat, de emellett szeretik a modern letisztult stílust.

A lakóparkban több fajta ingatlan épül, hogy mindenki megtalálhassa álmai otthonát, a 140nm-es ikerháztól a 240nm-ig, akár 5 szobás teremgarázzsal, akár 4 szobás felszíni beállóval.

Műszaki leírás, minden ingatlanhoz szabva készül, melyet kérésre e-mailben tudunk küldeni.

Érdeklődöm