Alapterület:
85 - 117 m2
Ár:
56.4 - 68.9 M Ft
Szobák:
4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. I. negyedév
Regisztrációs szám:
2604
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Szeretne olyan közösséghez tartozni, olyan helyen élni, ahol a közös értékrendek és az elvárások hasonlóak, mindez egy gyönyörű környezetben?


A Hétdomb lakóparkot GAZDAG TERMÉSZETI ADOTTSÁGÚ ZÖLD KÖRNYEZET öleli körül, mely biztosítja a harmonikus atmoszférát. Kiváló elhelyezkedéséből adódóan elég messze van a főváros nyüzsgő zajától, hogy csendet és nyugalmat árasszon, azonban elég közel, ha munkáról vagy szabadidőről van szó.

Mende települése BUDAPESTTŐL MINDÖSSZE 12 KILOMÉTERRE helyezkedik el, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyedén megközelíthető. Ez az élhető, dinamikusan fejlődő község FEJLETT INFRASTRUKTÚRÁVAL ÉS RENDEZETT VÁROSKÉPPEL RENDELKEZIK, ugyanakkor CSALÁDIAS, VIDÉKIES HANGULAT JELLEMZI. A felnövekvő generáció szolgálatában TÖBB ÓVODA ÉS ISKOLA is található a településen, így családok számára igazán jó választás. Nem kell azonban aggódnunk, ha szórakozni szeretnénk, ugyanis az évben több rendezvénynek is helyet ad a város, melyeken akár családdal, akár barátokkal jól érezhetjük magunkat.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
A Hét domb lakópark ideális megoldás azok számára, akik szeretik a természet közelségét, de mégis szeretnének közel lenni a fővároshoz és minőségi életkörülményt szeretnének biztosítani családjuk számára. A tervek megalkotásakor szem előtt tartottuk a modern építési technikákat az innovációt, a családias hangulat megtartást, és mindezt kiváló ár- érték arányban. Ezen ingatlanok azonnal birtokba vehetők. Hőszivattyús padlófűtés, korszerű energetika, rendezett környezetben.

Érdeklődöm