Alapterület:
47 m2
Ár:
39.9 M Ft
Szobák:
3 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. III. negyedév
Regisztrációs szám:
P4101
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Kőszegszerdahelyen könnyen megközelíthető zöldövezetben eladó 3 db földszintes, NETTÓ 46,6 m2-es ÖNÁLLÓ fémvázas könnyűszerkezetes családi ház , melyek mindegyike saját kerttel rendelkezik:
az 1. számú ház kb. 330 m2
, a 2. számú ház kb. 260 m2
, a 3. számú ház kb. 290 m2 saját kertet alakíthat ki – a ház körül minden oldalról kizárólagos használattal.
A nappali-étkező-konyha egységén kívül 2 szoba áll rendelkezésre. A nagy ablakoknak köszönhetően a lakás helyiségei világosak.
A minimális rezsiköltséget az épület hőszigetelése, a fokozott hang-és hőszigetelésű, thermo üveggel ellátott nyílászárók segítik. Fűtés elektromos infra film szőnyeggel ellátott, a meleg vizet villany bojler biztosítja. A szobák laminált padlóval burkoltak, a többi helyiség kerámia lappal borított. Klíma,napelem,illetve elektromos redőnyök kialakításához a kivitelező a szükséges előkészítéseket kialakítja. Ezek igény szerinti felszerelése az új tulajdonos feladata. A teraszról kilépő lépcső vagy beton alap egyéni igények szerint kerülnek kialakításra,melyek a hirdetési árban nem szerepelnek.Parkolás a ház körül lévő kavicsos parkolóban lehetséges. Kert kialakítás,kerítés már a tulajdonos saját költsége.
Ár: 39.900.000 Ft kulcsra készen .Az ár tartalmazza a telek árat,beépített konyhát,szanitereket is .

Érdeklődöm