1 szobás 41 m2-es Lakás River SPA Lakópark - Kőszeg

29.9 M Ft
 • Ingatlan adatok
 • Alapterület: 41 m2
 • Regisztrációs szám: P4392-1-01-02-007
 • Szobák: 1 szoba
 • Típus: Lakás
 • Ár: 29 900 000 Ft
 • Várható átadás: 2024. II. negyedév
 • Méret (bruttó): 41 m2
 • Fűtés: Elektromos (infra)
 • Fürdőszobák száma: 1
 • Belmagasság: 270.0 cm
 • Tájolás: NY
 • Kilátás: udvari
 • Lépcsőház jellege: zárt lépcsőházas

Leírás

Fiatal felnőttek figyelem! Ha egy új, modern lakásra vágytok, az osztrák határtól 3 km-re, akkor ezt az ingatlant Nektek találtuk ki! Az ingatlan alapterülete 41 nm, egy tágas szobával , nappali-konyhával és egy fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlan állapota kiváló, és a fűtést elektromos (infra) rendszer biztosítja. A prémium kivitelezés és a LED hangulatvilágítás különleges hangulatot kölcsönöz az ingatlannak. Nyári hőséget klíma teszi elviselhetővé. Felújítás során mai kornak megfelelő építőanyagok kerültek beépítésre. Központi elhelyezkedése miatt a közlekedés kitűnő, így bármelyik irányba könnyedén eljuthattok. Az ingatlan tehermentes, így azonnal beköltözhettek. Az ingatlan tökéletes lehet befektetési célra is. Lakóparkban található, így a környék biztonságos és csendes. A környék előnyös adottságairól is érdemes beszélnünk. A közelben találhatók kiváló éttermek, boltok, és számos kulturális és turisztikai lehetőség. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, így a város bármely pontjára gyorsan és egyszerűen eljuthattok. Ha bármilyen kérdésetek lenne az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzatok felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy segítsen Nektek. Bízzatok bennünk, és mi garantáljuk, hogy az ingatlan megtalálása könnyed és zökkenőmentes lesz!

Projekt bemutatása

Az egykori Colombus épület teljes felújításával és mögötte, a közvetlenül Gyöngyös folyó partján álló üres telek beépítésével egy olyan két társasházból álló épület együttes valósul meg amely a köztük lévő kb. 200 m² területen egy önálló kis wellness területet foglal magában.
Cél a kisebb lakások tulajdonosai számára is megadni egy olyan életkörülményt, hogy a lehetetlenül magas wellness szállodai árak miatt, költekezés nélkül is lehetőségük legyen a mindennapokban is saját kis wellness oázisukban feltöltődni.
Egy kisebb süllyesztett medence, infraszauna, jakuzzi és a szépen kialakításra kerülő kertrészen egy grillező állomás kialakítását tervezzük.

A lakásoktól 2 perc sétára található vasútállomás, buszmegálló gyors közlekedési lehetőséget biztosít bármely irányba.
Szintén 2 perc sétára található bevásárló központ (Tesco, Penny, Dm, Pepco, Rosmann, stb..)…valamint 8-10 perc séta a városközpont.

River SPA 1.
Az épület a 90-es évek végén épült, Így tökéletesen jó állapotú tégla szerkezetű.

-Az épületet teljes körűen felújítják, 10 cm külső hőszigetelést kap. A kialakított új külső megjelenés egy modern, elegáns épületet eredményez.
-A nyílászárók cseréje három rétegű fokozott hő és hang szigetelésű műanyag nyílászárókra
-újra kábelezésre kerül a teljes elektromos hálózat, új vízvezeték és csatornarendszert alakítanak ki.
-minden lakás külön vízmérő és villanyórával lesz ellátva-illetve kiépítésre kerül későbbi H tarifa igénylése esetére szükséges elektromos kábelezés
-A második szinten található lakások tető csatlakozásán új és modern, fújt hőszigeteléssel látják el a tető szigetelését, a lakások energiatakarékos működését szem előtt tartva.
-a hirdetési ár kulcsrakész kivitelezést tartalmaz: szaniterek, csapok és mosdó, elektromos bojler minden lakáshoz,
-külön klímakészülék a 2.emeleti lakásokhoz, mennyezeti lámpák, kapcsolók-konnektorok, stb. mind a vételár részét képezik.
-A lakások között hangszigetelt falakat épülnek, így semmilyen áthallás nem lesz
-fűtése elektromos infrafilm padlófűtés, minden helyiségben szabályozható termosztáttal
-természetesen lehetőség van egyedi színvilág összeállítására, burkolatok kiválasztására egy szombathelyi beszállítónknál
-Az ingatlan társasházi okirattal és társasházi formában működik majd, így külön helyrajzi számot kap minden lakás
-A lakások vásárlásához igénybe vehetőek az új építésű lakáskedvezmények, mivel a vásárlás új építésű lakás vásárlásnak minősül.

River SPA Lakópark

Átadás:
2024. II. negyedév
Lakások száma:
7
Árak:
19.9 - 49.9 M Ft
Méret:
22 - 92 m2
Szobák:
1 - 3 szoba
Projekt bemutatása
Érdeklődöm