Alapterület:
43 - 58 m2
Ár:
45 - 49.6 M Ft
Szobák:
2 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4174
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A nagy érdeklődésre való tekintettel további ingatlanokkal bővítettük kínálatunk!!

Alpokaljai kisváros – Kőszeg - csendes, zöld, lakóparki részén eladásra kínálunk 43 nm-74 nm-ig új építésű lakásokat.

A lakópark teljesen zárt, körbekerített, NY- ról a Gyöngyös- patak határolja, K- ről elektromos kapun keresztül biztosított a ki- és bejárás. Az épült liftes, földszinti, I., II., III. emeleti ingatlanok találhatóak. Tájolásuk K -i, vagy Ny- i, a K-i fekvésű lakások szép zöld panorámával, a Ny- iak városi- és a Szabó- hegyre néző panorámával rendelkeznek.
Az ingatlanokban gépesített konyhabútor található, mosogatógép előkészített, a III. emeleti lakások mindegyikében légkondicionáló van beépítve, valamint valamennyi nyílászáró hőszigetelt, alumínium redőnyökkel felszerelt. Három külön nyíló szoba + nappali, két külön wc, két külön fürdőszoba, egyik kádas másik zuhanyzós kivitelezésben és fedett 8,8 nm- es erkély található a nagyobb lakásokban; a kisebbekben pedig két szoba, fürdőszoba-wc, még egy különálló wc, + erkély.
A tetőtérben 8-10 nm- es, zárható tároló és minden lakáshoz kijelölt parkoló tartozik, amely a vételár részét képezi, plusz parkoló igénylése esetén, zárt területen nyitott beálló 13.000, teremgarázs 25.000 Ft/hó.

A jelenlegi energiaárak szempontjából kiváló lehetőség a BB besorolású, közel 0 energiaigényű fűtésrendszer, melyet a lakásokban kialakítanak.

Vásárláshoz CSOK és más állami támogatások igénybe vehetőek!

(A hirdetésben szereplő képek egy már elkészült lakás képeit mutatják! Csak látványképként kerültek feltöltésre!)

Érdeklődöm