Alapterület:
66 m2
Ár:
57.9 M Ft
Szobák:
4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
2721
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Győrújbaráton eladó, új építésű sorházi lakások fűtéskész, vagy kulcsrakész állapotban.


* A terveknek megfelelően minőségi, zajszigetelő lakáselválasztó falak, lakáson belüli válaszfalak, belső ajtók nélkül.

A hagyományos és beton falazatok vakolva, glettelés nélkül. Az ajtónyílások a MSZ mérettáblázatú, utólagosan elhelyezhető nyílászárók számára kerülnek kialakításra.

* A homlokzati, első osztályú, műanyag nyílászárók (ajtó, ablak) 3 rétegű üvegezéssel, belső könyöklők nélkül, valamint elhelyezésre kerül a lakás bejárati ajtó, amely 100 x 210-es névleges méretű, MABISZ minősítésű.
* A padlósíktól egyöntetűen 15 mm lehagyással simított betonfelület kiegyenlítés nélkül kerül kialakításra.
* Erkélyek: a ház színével harmonizáló színű és nagy kopásállósággal rendelkező, fagyálló lapburkolat vagy beton kockakő (térkő) burkolattal
* Teraszok: a ház színével harmonizáló színű és nagy kopásállósággal rendelkező, fagyálló lapburkolattal vagy beton kockakő (térkő) burkolattal
* Gépészet: elkészül a lakásonkénti minőségi padlófűtés termosztáttal és lakásonkénti kiváló minőségű egyedi gázkazánnal, készre szerelve.
* A vízvezeték rendszer kiépítve kerül átadásra, csapok és egyéb szerelvények nélkül. Kertkapcsolatos lakások esetén 1 db kerti csap kiállás a teraszon a lakás tartozéka.

A szennyvíz elvezető rendszer kiépítve a terveken szereplő szerelvények csatlakozásáig. Gázhálózat a konyhában nem kerül kialakításra, ellenben elektromos hálózat elő lesz készítve a modern indukciós főzőlap és elektromos sütő beszereléséhez. A klíma beltéri egységeknek csordalékvíz elvezetést építünk ki, lakásonként 3 beltéri egységnek. A fürdő és wc önálló és rendkívül hatékony kürtős szellőztetést kap, melybe a világítással kapcsolódó, időzítővel ellátott ventilátor szerelhető be. A konyhában a páraelszívóhoz önálló kürtőcsatlakozást építünk ki.

* Villanyszerelés: műanyag védőcsövekben alapszerelt rézvezeték a 220 V hálózathoz. A lakásokban elektromos főzőlap és tűzhely csatlakozás, internethálózat 1db fogadóhellyel, TV hálózat nappaliban, hálószobában 1-1 db fogadóhellyel kerül kiépítésre.Amennyiben ez a GYŐRÚJBARÁTON TALÁLHATÓ ELADÓ SORHÁZI LAKÁS felkeltette érdeklődését, részletekért hívjon bizalommal!

AZ OTTHON ÉRTÉK. AZ INGATLAN ÜZLET.

Érdeklődöm