Alapterület:
44 - 90 m2
Ár:
40 - 81.3 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
2768
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

GYŐR EGYIK LEGJOBB VÁROSRÉSZE RÉVFALU. RÉVFALU KLASSZIKUS RÉSZÉN PEDIG GYŐR EGYIK LEGJOBB TÁRSASHÁZA ÉPÜL!

Üdvözöljük a Viza7 Lakóparkban, Győr egyik legújabb és legmodernebb lakóprojektjében! A Viza7 Lakópark Győr-Révfaluban, a Viza utcában található, közel a belvároshoz és számos kényelmi szolgáltatáshoz, mint például az Árkád, az egyetem, az uszoda és a Duna-part.

A LAKÓPARK KÉT TÖMBBŐL ÁLL, összesen 47 LAKÁSSAL, amelyeket egy 58 FÉRŐHELYES MÉLYGARÁZS KÖT ÖSSZE A FÖLD ALATT, így biztosítva a lakók kényelmes és biztonságos parkolását.

Amennyiben egy megbízható, leinformálható és sok referencia munkával rendelkező kivitelezőtől szeretne vásárolni minőségi új építésű ingatlant remek helyen, mindenképp olvassa el a további paramétereket.


*ELHELYEZKEDÉS SZEMPONTJÁBÓL GYŐR RÉVFALU KLASSZIKUS RÉSZE jó választás, amennyiben belváros közeli ingatlant keres, ám mégis egy nyugodt otthonra vágyik.

*A projekt várható átadása 2025. IV. negyedév.

*Az A épület 21, míg a B épület 26 lakásból fog állni.

- Az épület modern stílusban épül, összesen 3 szinten, és mind a két tömbhöz LIFTES lépcsőház tartozik, hogy a lakások tulajdonosai kényelmesen eljussanak a lakásukba a mélygarázsból is.

- A lakások korszerű HŐSZIVATTYÚS MENNYEZET HŰTÉS-FŰTÉS MEGOLDÁST KAPNAK, VALAMINT PADLÓFŰTÉS gondoskodik a papucsmentes otthoni lábkomfortról.

- A földszinti lakások saját KERTKAPCSOLATTAL rendelkeznek, míg mindegyik lakáshoz erkély vagy terasz tartozik.

- Azok, akik sok ingóssággal rendelkeznek, külön tárolót vásárolhatnak, és az elektromobilitást előnyben részesítők a mélygarázsban GÉPKOCSIJUK TÖLTÉSÉT IS MEGOLDHATJÁK, MIVEL CÉGÜNK AZ ELEKTROMOS ELŐKÉSZÍTÉST ELVÉGZI.

A mélygarázson kívül 26 felszíni parkoló is tartozik a Viza7 lakóparkhoz, így biztosan nem lesznek parkolási nehézségei a lakóknak.

-Mélygarázs ára: 5 000 000 Ft

-Felszíni parkoló ára: 2 500 000 FtA lakások hitelre is megvásárolhatók, illetve a CSOK Plusz is igénybe vehető.


Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ GYŐRI TÁRSASHÁZ, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.

Az OPENHOUSE CENTER - GYŐR INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Érdeklődöm