Alapterület:
119 - 152 m2
Ár:
95.2 - 121.4 M Ft
Szobák:
4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P4367
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A VIDÉKI ÉLET NYUGALMA!
Épül Győr új, zöldövezeti lakónegyede, alig 6 perc távolságra a belvárostól, Likócson.

Csodaszép helyen, környezetben és szinte karnyújtásnyira mindentől, a várostól...
Egy kicsit bővebben, pár sorban szeretném bemutatni Győr legújabb sorházas lakóparkját, íme az
Örökzöld lakópark, hogy mit kell róla tudni, már mondom is..

Az Örökzöld Lakóparktól Győr belvárosa, az Audi gyár egységei, valamint az M1 autópálya is egyszerűen, néhány perc alatt elérhető.
A lakónegyedben 900 méter belső út épül, amely két pontban is csatlakozik a meglévő úthálózathoz. Mind az 1-es számú főút, mind a helyi önkormányzati úthálózat kapacitása megfelelő, telített lakóparkkal tervezet forgalomnövekedéssel is számolva.

Az Örökzöld Lakópark lakásait úgy tervezték meg, hogy minden igénynek megfeleljen: a kivitelezők nem spóroltak a hellyel, így egy-egy lakás több gyermekes családnak is megfelelő életteret biztosít, a praktikus elosztásból adódóan akár teljesen külön privát szférával a lakáson belül. Konyha kivételével minden funkcionális helyiség szintenként adott.

Az Örökzöld Lakópark lakásai különálló háztartási helyiséggel rendelkeznek mindehhez, ezen kívül beépített nagyméretű gardrób gondoskodik arról, hogy se ruhákat, se a szobákat ne kelljen összezsúfolni (bútorokkal).
A kétszintes sorházak helyiségeinek össz alapterülete közel 128 négyzetméter, mely tartalmaz három emeleti szobát, a földszinten tágas nappalit étkezővel, külön konyhát, szintenként külön wc-t és fürdőszobát, előteret, közlekedőket, háztartási helyiségeket és két beépített gardróbot is. Az ingatlanokban kialakítanak zárt belső garázst, kettő darab gépkocsibeállót, továbbá minden lakáshoz tartozik az épület előtt egy darab köztéri parkoló is.
Az egész lakóparkot úgy terveztették meg, hogy abban a megújuló energiák adottak legyenek. Napjaink világpiaci energiaárai mellett ez az egyetlen dolog, ami egy nyugodt és kiegyensúlyozott élet biztosítéka. Ha nem az energiaáraktól függ, hogy mit engedhetünk meg magunknak. Egy, nagyobb lakás esetén akár két klíma használata most akár havi százezer forintot is hozzá tehet a villanyszámlához. Beépített napenergia esetében a kényelmet szolgáló eszközök mindennapos használata, nem csak a környezetet terheli kevésbé, hanem megfizethetővé is válik.

Az Örökzöld Lakóparkban élni olyan lesz, mint egy saját, meghitt, távoli világba csöppenni, ahonnan mégis minden szempillantás alatt elérhető.
S ami napjainkban a legfontosabb – itt olyan otthonok épülnek, amelyek fenntarthatók – ahol a megújuló energiák alapból adottak, így az energiaválság sem hozhat megfizethetetlen költségeket.

Amennyiben megtetszett és felkeltette érdeklődését a lakópark, kérem hívjon és segítek kiválasztani az Önnek megfelelő sorházat..


Amennyiben hitel, CSOK érdekli úgy az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

> Térkép mutatása
Érdeklődöm