Alapterület:
125 - 149 m2
Ár:
85 - 107 M Ft
Szobák:
3 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
2544
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Szeretné maga mögött hagyni a túlzsúfolt lakókörnyezetet, de nem akar kiköltözni a városból?

Elege van a városi nyüzsgésből, zöldövezeti környezetbe vágyik, de mégse szeretne sokat autózni, a csúcsforgalomban araszolni, hogy munka után hazaérjen?

Szeretné, hogy ne legyen túlzsúfolt a lakás, mert nincs egy tároló az egész házban, és autójának legyen garázsa, és a parkolás se legyen gond?

Ha a fenti kérdésekre igen a válasz, akkor ezeket az új otthonokat Önnek tervezték!


Az új otthonát a LEGJOBB TERVEZŐK és ELISMERT KIVITELEZŐ CÉGEK fogják megvalósítani, akik a MINŐSÉGBEN ÉS A MEGBÍZHATÓSÁGBAN nem ismernek kompromisszumot!

A lakópark lakásai könnyen megközelíthetők, CSENDES ÉS ZÖLD KÖRNYEZETBEN kerülnek megvalósításra. A 6 hektáros területen több mint 120 fa kerül ültetésre, a területet erdősáv szegélyezi, a Mosoni-Duna pár perces sétával megközelíthető.

A BELVÁROS, AZ AUDI GYÁR, IPARI PARK ÉS AZ M1 AUTÓPÁLYA IS VALÓBAN EGY PILLANAT ALATT MEGKÖZELÍTHETŐ.A kétszintes sorházak helyiségeinek összes alapterülete 125-140 m2, mely tartalmaz három emeleti szobát, a földszinten tágas nappalit étkezővel, külön konyhát, szintenként külön wc-t és fürdőszobát, előteret, közlekedőket, háztartási helyiséget és két beépített gardróbot is. Az ingatlanokban kialakítanak ZÁRT, BELSŐ GARÁZST, KETTŐ DARAB GÉPKOCSIBEÁLLÓT, továbbá minden lakáshoz tartozik az ÉPÜLET ELŐTT EGY DARAB KÖZTÉRI PARKOLÓ IS.

A lakópark lakásai KÜLÖNÁLLÓ HÁZTARTÁSI HELYISÉGGEL rendelkeznek, ezenkívül beépített, nagyméretű gardrób gondoskodik arról, hogy se a ruhákat, se a szobákat ne kelljen összezsúfolni (bútorokkal).


Szerkezeti falazat: A földszinti és emeleti teherhordó falak 25 cm vastagságú Porotherm 25 N+F blokktéglából készülnek, minimum M3 habarcsba fektetve. Kiegészítő tartószerkezetként a falban a statikai terven jelölt helyeken vasbeton merevítő pillérek készülnek.

Födém: A közbenső, a záró és a garázs födém is Leier mesterfödémből készül statikai tervnek megfelelően.

Belső térelhatárolás: 10 cm vtg. vázkerámia válaszfallapból tervezettek: Porotherm 10 N+F (vagy azzal műszakilag egyenértékű).

Nyílászárók: Homlokzati ablakok, bejárati ajtók: 78 mm-es, hőhídmentes műanyag szerkezetű nyílászárók, szükség szerinti acélmerevítéssel, három rétegű (4 Low-E - 16 argon - 4 – 16 argon - 4 Low-E) hőszigetelő üvegezéssel (üvegezés Ug=0,5 W/m2K), Roto-NT vasalati rendszerrel, antracit színben. A friss levegő bevezetésére az ablakba épített automata légbeejtő szolgál.

Az emelet feletti lapostetőre való feljutás a födémben elhelyezett, 90x90 cm-es méretű, nyitható VELUX vagy azzal műszakilag egyenértékű felülvilágítóval tervezett.

Padlóburkolatok: Hidegburkolat a közlekedők, fürdők, wc-k, konyhaterület és tároló helyiségekben - gres padlóburkoló lap, 10 cm magas kísérő lábazattal; vizes helyiségekben R12 csúszásmentes, egyéb helyeken R10; előkészítés: cementkötésű önterülő aljzatkiegyenlítő - Melegburkolatok a szobákban – laminált parketta

Kültéri burkolat: A terasz, gépkocsi és gyalogosforgalom részére: teljes fedettséget adó vegyes forgalomra: kiselemes beton térkő burkolókővel készül (terasz és előtér), szürke vagy színes megoldással, szabályos homokágyba, teherelosztó, 20-cm-es tömörített murvaágy fagyvédő rétegre. A murvaágy alatt geotextília terítés készül.

Homlokzatképzés: BAUMIT homlokzati hőszigetelő rendszer színvakolattal. A hőszigetelő rendszert hálóerősítéssel, műa. tárcsás rögzítő elemekkel és gyártási utasítás szerinti „keret-pontok” ragasztó alkalmazással kell kialakítani. Színvakolat: Baumit Silicon nemesvakolat K 1,5 a homlokzaton feltüntetett színben.

Lábazati szakaszon 20 cm Austrotherm XPS TOP P hőszigetelés készül, erősített dübelezéssel, műgyanta kötésű lábazati felületképzéssel.

Szigetelések: A lapostetőn 1 rtg. EPDM lemez szigetelés készül. A hőszigetelésre fektetett, vagy OSB laphoz ragasztva (melyből a felső UV-álló), a gyártó utasításainak megfelelő mech. rögzítéssel, folytonosított felülettel, alatta min. 20 cm expandált PS. hőszigetelés, párazáró rtg. Az attika mentén és a burkolatváltásoknál mosott kavicságy készül. Talajnedvesség ellen a monolit vasbeton aljzatbetonra és lábazati zsalukő falra (szigetelési sík -0,24 m) 1 rtg. VILLAS ELASTOVIL E-G 4 F/K Extra szigetelő lemez üvegfátyol hordozóréteggel, Pormex rapid kellősítéssel, teljes felületen lángolvasztással elhelyezve. A vizes helyiségekben használati víz elleni Mapelastic BV3 kétkomponensű, rugalmas cementkötésű habarcs kent szigetelés készül, lábazati felhajtásnál gyártói utasítás szerinti MAPEBAND hajlaterősítő szalaggal. Úsztatott padlórétegekben földszinten Austrotherm AT-N100 lépésálló hőszigetelés készül 10+5 cm vastagságban. Az alsó rétegben kerülnek elvezetésre a csövek, vezetékek. A felső réteg teljes felületű. Dilatációknál a padlóban elhelyezett csövek mozgására, védőcső elhelyezése szükséges. Dilatáció 20 m2-ként vagy max 5 m-ként, általános esetben az ajtók vonalában kerül elhelyezésre.

Érdeklődöm