Alapterület:
115 m2
Ár:
125 M Ft
Szobák:
4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. II. negyedév
Regisztrációs szám:
2716
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Élvezze Ön is Révfalu legexkluzívabb társasházának előnyeit!

GYŐR-RÉVFALU MÉLTÁN KÖZKEDVELT UTCÁJÁBAN ELADÓ MÉG 3 LAKÁS EBBEN A 9 LAKÁSOS TÁRSASHÁZBAN!

A 9 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ VÁRHATÓ FŰTÉSKÉSZ ÁTADÁSA 2024. ÁPRILIS.


AHOL AZ ELEGANCIA ÉS A KÉNYELEM TALÁLKOZIK A MODERN VÁROSI ÉLETSTÍLUSSAL!

Ez a kilenc lakásos társasház kivételes elhelyezkedéssel rendelkezik, mindössze egy rövid sétára a belvárostól, mégis békés és csendes környezetben található.

Az épület egyedülálló kialakítása azonnal magával ragadja az embert. A SZINTENKÉNT KÉT LAKÁS elrendezése lehetővé teszi a privát életterek maximális kihasználását. Minden lakás rendelkezik egy nagy méretű erkéllyel vagy terasszal, így lehetővé téve a lakók számára, hogy élvezzék a környék hangulatát és panorámáját.

A LIFTES MÉLYGARÁZS kényelmes és biztonságos parkolási lehetőséget biztosít, míg az épület IGÉNYES, TÁGAS LÉPCSŐHÁZa elegáns megjelenést kölcsönöz az ingatlannak. A KÜLÖNÁLLÓ TÁROLÓK biztosítják a lakók számára a szükséges helyet a felesleges tárgyak tárolásához, így az otthon mindig rendezett és tiszta maradhat.

A MODERN SZEMLÉLETŰ TERVEZÉS megnyilvánul az épület mélygarázsában is, ahol LEHETŐSÉG VAN VILLANYAUTÓK TÖLTÉSÉRE. A HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS-HŰTÉS rendszerrel ellátott lakások pedig környezetbarát és energiatakarékos otthont biztosítanak a lakóknak.

Ez az exkluzív projekt olyan otthont kínál, amely a városi életmód kényelmét ötvözi a modern technológia és a fenntarthatóság előnyeivel. A győri projekt minden részlete a lakók kényelmét és elégedettségét szem előtt tartva lett megtervezve, így biztosítva az ideális otthont azoknak, akik a minőséget és a stílust keresik.

Az épület MEGFELEL A LEGMODERNEBB ELVÁRÁSOKNAK IS, összesített energetikai jellemzője 48,2 kWh/m2a.

- Külső nyílászárók: Rehau Geneo kívül szürke, belül fehér színű műanyag ablakok 3 rétegű üvegezéssel, bukó-nyíló kivitelben, kívül-belül mészkő könyöklővel. A nappali erkélyajtók bukó-toló kivitelűek.

- Beépített redőnytok redőny nélkül, elektromos kábel kiépítés redőnymotornak. Nagy lakásokban a nappali sarok üvegfelületeihez zsaluzia tok beépítés és elektromos kábel a mozgató motornak.

- Fokozott hanggátlású Delta-Doors bejárati ajtók

- Minőségi, burkolt közösségi terek és teraszok/erkélyek

- Központi hőszivattyús hőtermelés a gépészeti szinten elhelyezett levegő víz hőszivattyúkkal. A lakások fűtése egyedileg szabályozható, padlófűtéssel lesznek ellátva, fürdőszobában törölközőszárító radiátorral.

- Riasztó előkészítés a lakásbejárati ajtó védelmére

- Lakásonként 1 db fan-coil beltéri egység a közlekedőbe beépítve a mennyezetre rögzítve, gipszkartonnal takarva.- AZ ELŐKERT KÖZÖS RÉSZEI PARKOSÍTVA, bokrokkal (babér, tujafélék, egyéb cserjék) és díszfával beültetve lesznek kialakítva.


Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ GYŐRI TÁRSASHÁZ LAKÁS vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.


Az OPENHOUSE CENTER - GYŐR INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Érdeklődöm