Alapterület:
170 - 175 m2
Ár:
85 - 92 M Ft
Szobák:
4 - 5 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. I. negyedév
Regisztrációs szám:
2588
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Örömmel mutatjuk be az eladó új építésű sorházunkat, mely egy modern, kényelmes otthon lehet az Ön számára.

Az ingatlanunk Velencei tó közelében található, így nem csak egy csendes, nyugodt környezetben élhet, de a vízpart is mindössze néhány lépésnyire van az otthonától.

A sorház három szinten helyezkedik el, így elegendő helyet biztosít minden családtag számára. Az alsó szinten található egy nagy méretű garázs, melyben könnyedén parkolhat. Ezen a szinten a nappali, konyha és WC is kapott helyet, melyek modern és elegáns kialakításukkal varázsolják el az embert. A kertre néző terasz pedig remek helyszíne lehet a családi összejöveteleknek, baráti grillezéseknek, vagy akár egy csendes délutáni olvasásnak.

Az első emeleten található két hálószoba, melyek kényelmes helyet biztosítanak a pihenéshez, valamint két fürdőszoba, mosókonyha, gardrób hogy mindenki kényelmesen elférjen. Ehhez a szinthez erkély is tartozik.

A tetőtéren szintén két hálószoba, fürdő és erkély található.

Az ingatlant azonnal költözhető állapotban adnánk át Önnek, így akár azonnal beköltözhet, és élvezheti az új életét ebben a modern, kényelmes otthonban.


Az ingatlan 155 nm alapterületű, 35 cm vastag Thermo-Block téglából épült. Minden szintjén infravörös elektromos padlófűtés található, mely külön termosztáttal van felszerelve. A melegvíz ellátását egy HAJDU hőszivattyús-forróvíztároló biztosítja.

A lakásoknak mesterséges szellőzése van hőcserélővel, a tiszta levegő ebből érkezik a szobákba és a nappaliba, és a nedves helyiségeken át távozik (fürdőszoba, konyha és mosókonyha).


Egyéb információval kapcsolatban hívjon bizalommal.

Bővebb tájékoztatást az Openhouse székesfehérvári irodájában előre egyeztetett időpontban tudunk adni.

Hitelre lenne szüksége? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézésben nyújt segítséget!

Érdeklődöm