Alapterület:
134 m2
Ár:
120 M Ft
Szobák:
5 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. III. negyedév
Regisztrációs szám:
2642
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ A VELENCEI-TÓ LEGINTENZÍVEBBEN FEJLŐDŐ RÉSZÉN, GÁRDONYBAN.

NYUGODT, CSENDES KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN.

808 M2-ES TELKEN KÉT LAKÁSOS IKERHÁZ ÉPÜL MEG, 2023 HARMADIK NEGYEDÉVÉRE. AZ IKERHÁZ ELSŐ, UTCAFRONTI LAKÁSA ELADÓ, a hátsó ingatlant a kivitelező birtokolja, lakja. Telekrészek egymástól belső kerítéssel leválasztottak. A LAKÁS KÉTSZINTES, FÖLDSZINT 64.21 M2, MELYHEZ 19.20 M2-ES FEDETT TERASZ TARTOZIK, AZ EMELET 60.91 M2 ALAPTERÜLETŰ.


* Rehau külső nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel kívülről antracit, belülről fehér színben. A bejárati ajtó kívül és belül is antracit színű.
* Felső szinten a hálószobák redőnnyel vannak ellátva (jelenleg kézi mozgatásúak).
* Telek elektromos (táv-vezérelt) úszókapun keresztül megközelíthető.
* 9 KW PANASONIC ALL IN ONE HŐSZIVATTYÚ biztosítja a teljes épületben (mind a 2 szinten) a mennyezet hűtést, a padlófűtést, illetve az azonnali melegvízvételi lehetőséggel kialakított melegvíz ellátást.
* A TELJES ÉPÜLET OKOS OTTHONKÉNT VAN ELŐKÉSZÍTVE / KÁBELEZVE.
* ALSÓ SZINT 64,21 m2 nettó alapterületű. Illetve ezen a szinten egy 19.20 m2 alapterületű kertkapcsolatos terasz lett kialakítva, amely a nappaliból, illetve a bejárati ajtón keresztül megközelíthető. Alsó szint helységei: Nappali + étkező + konyha, előszoba + lépcsőház + közlekedő, önálló WC, hálószoba, fürdőszoba épített zuhanyzóval, 2 mosdó kiállással, illetve a fürdőszobán belüli leválasztott gépészeti helységgel (hőszívattú, villamos lakáselosztó, víz fő-elzárók itt helyezkednek el)
* FELSŐ SZINT 60,91 m2 nettó alapterületű, amely 3 db hálószobából, gardrób szobából, 1 db épített zuhanyzós 1 mosdós WC-s fürdőszobából, 1 db 1 mosdós kádas (egyenes 170 cm) fürdőszobából, 1 háztartási helységből (ebből nyílik a padlásfeljáró), illetve közlekedőből áll.
* Az épület belülről festésre, illetve burkolásra előkészített így a jövőbeli tulajdonos kiválaszthatja a meleg, illetve hidegburkolatokat típusát / színét. MELEGBURKOLAT MAX 10.000 FT/M2, HIDEGBURKOLAT 15.000 FT/M2 ÁRIG A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZIK. Ezen felül a belső, méretre gyártott minőségi nyílászárók színét / kilincseket is kiválaszthatja (belső nyílászárók darabára kilinccsel, csillapitokkal 120.000 -150.000 Ft. Emellett a vételár tartalmazza az alap terep-rendezést: kerítéseket, kapukat, közlekedő utakat, szegélyeket.
*
A villanykapcsolókat, és dugaljakat is tartalmazza a vételár, így ezek színe is kiválasztható (kapcsolók SMARTHUGO típusúak)

Ezen kívül a terasz burkolat illetve a kerítés színét is a vevő választhatja meg, amely modern WPC borítást fog kapni.Amennyiben további kérdések merültek fel Önben az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, hívjon és megbeszéljük a részleteket!

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. CSOK-kal vagy bármilyen más kedvezmények igénybevételében is segítünk Önnek!


9 KW Panasonic All in One hőszivattyú, a teljes épület mennyezet hűtést, a padlófűtést, illetve az azonnali melegvízvétel lehetőséggel kialakított.

Érdeklődöm