Alapterület:
30 m2
Ár:
20 M Ft
Szobák:
1 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
2436
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A Tatabányai future ingatlaniroda eladásra kínálja a 2436-os referencia számú lakásokat Dunaalmáson.


A minden igényt kielégítő technológiával kivitelezett lakások, a modern műszaki és energetikai elvárások szerint 2022-ben újjá varázsolt épület együttes, Dunaalmás fő utcájában a Duna parttól 200 m-re valósul meg.

Egy teljesen zárt parkosított területen belül 7 db földszinti kertkapcsolatos lakás kerül értékesítésre 25 nm-100 nm alapterületig.

Az ingatlan 1700 nm-es területen belül helyezkedik el,A Duna part közvetlen szomszédságában, ami 2 perc sétával érhető el és rengeteg szabadidős tevékenységgel kecsegtet.

A lakások az 1970-es években 50-es vegyes falazattal épültek, amit a beruházó még 25 cm szigeteléssel toldott meg a modern kor követelményeinek megfelelően és ennek köszönhetően rendkívül gazdaságos a fenntartása. Egyes lakások gáz cirkó, míg mások elektromos, H-tarifás órával felszerelt fűtés rendszerrel a padlón keresztül szolgáltatják az otthon melegét és a meleg vizet.Minden egység egyedi víz-villany mérőkkel lettek ellátva.

Csatornázott.

A tető fedése betoncseréppel és födém szigeteléssel biztosított.

A nyílászárók 3 rétegű műanyag, bukó-nyíló.

Az ingatlanok 1-2-3 szobásak, némelyikük amerikai konyhás, fürdőszobás, külön wc + mosdóval rendelkeznek.

Az új tulajdonosok komfort érzetét tovább növeli a privát zárt parkosított kert, valamint az épületben kialakított hangulatos pince társalgó, amely a többi lakóval előre egyeztetve akár privát baráti összejövetelekre is használhatnak.

A kertben grillezési és bográcsozási alkalmatosság is kialakításra kerül, lehetőséget teremtve az ott lakók magán és közösségi életének elmélyítésére.

Parkolás az elektromosan nyíló kapun keresztül bejutva a belső udvarban kialakított 14 db. privát fedett beállókban lehetséges melyekből a beruházó minden lakáshoz egyet ad ajándékba. További beálló is vásárolható még, lakásonként 1 db. melynek ára 1.000.000,-Ft

A beállók végében lettek kialakítva a lakásonkénti zárható tárolók.

Nemcsak természetközeli de pénztárca kímélő otthonban élhet aki ezt a házat választja .Az épület belső udvara elkerített, füvesített,parkosított. Megközelíthetősége és infrastruktúrája kitűnő.

A társasház megalakítása folyamatban.

Befektetésnek is kiváló, szinte azonnal kiadható.

A város nyüzsgésétől távol, mégis minden könnyedén elérhető távolságban.

Az ingatlan előtt van a busz megálló, de vasúti megálló is a közelben melyekkel minden egyszerűen elérhető.

Szinte a kert végében épül a hamarosan átadásra kerülő aszfaltos kerékpárút, aminek köszönhetően Tatától- Komáromig minden adott.

Szintén a közelben van a komp átkelő is.

Igazán ideális elhelyezkedés.

Várható átadás legkésőbb 2022.11.20-ig.

Szinte minden fajta állami támogatás és hitelformátum elérhető!


Amennyiben a 2436-os referencia számú lakások vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon!

Vásárolna, de nincs meg a megfelelő összeg? Hitel ügyintézőnk bank semleges hitel ügyintézéssel és ingyenes hitelszűréssel áll rendelkezésére.

Kozma Gyula

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Érdeklődöm