Alapterület:
133 - 204 m2
Ár:
106.1 - 163.3 M Ft
Szobák:
3 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4127
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Néhány száz méterre a Duna-parti sétánytól, kis dunai örök panorámás telkeken épülő keramzitbeton otthonokat kínálunk eladásra.

A kerámiabeton a téglánál teherbíróbb, a normál betonnál jobban hőszigetelő alapanyagot eredményez. A hagyományos, kis elemes építési technológiákkal összehasonlítva a teherbíró falak vastagsága csökken, így akár 5-8%-kal nőhet a hasznos alapterület.A falak tömörek, nagy szilárdságúak, jó hőmegtartó képességüknek köszönhetően javul a komfortérzet, télen és nyáron egyaránt .
Energetikai besorolásuk BB.
A legújabb energetikai követelményeknek megfelelően, hőcserélő szivattyú alkalmazásával, padlófűtéssel és mennyezeti hűtéssel épülnek.

A házak kulcsrakészen kerülnek átadásra, a leendő tulajdonosnak azonban lehetősége lesz készültségi foktól függően a nyílászáról, burkolatok kiválasztására.
Abban az esetben ha szeretné, hogy a riasztórendszer és a videós kaputelefon valamint a gépesített konyhabútor is a vételár részét képezze, úgy az ingatlan ára egyedi megállapodást igényel.
A kivitelező nyitott arra, hogy a teljes kertrendezés is felár ellenében vállalja.
Amennyiben igényli a vevő , abban az esetben szintén egyedi megállapodással a teljes lakberendezést is vállalja az eladó.
A kivitelezés szakaszától függően az ajtók valamint a burkolatok színei még választhatóak.

A környező telkeken is folyamatosan kezdődnek partnerünk építkezései.

Újépítésű lakáshitel valamint zöld hitel is felvehető az ingatlanra.

Érdeklődöm