Alapterület:
91 m2
Ár:
38.5 M Ft
Szobák:
4 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. II. negyedév
Regisztrációs szám:
2361
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Győri Openhouse ingatlaniroda, eladásra kínál Csornán ikresített családi házakat. Nyugodt, rendezett környéken.


Csorna belterületén, a Virág lakóparkban, (Csorna Győrhöz közeli oldalán, a Virág utcában, új lakóparkban) újonnan épülő, könnyűszerkezetes házak eladók.

NYÍLÁSZÁRÓK: Alapesetben műanyag fehér nyílászárók minden külső határoló falon 3 réteg üvegezéssel, a gazdasági környezetünkben elérhető legmodernebb energetikai jellemzőkkel. A bejárati ajtó szintén ennek a rendszernek az eleme, választható dekorbetéttel. (Választható helyette ugyanúgy Internorm gyártású, műanyag nyílászáró család is.)

TETŐHÉJAZAT: Svéd gyártású és svéd technológiával kialakított, időjárás és 50 évig garantált UV állóságú, korcolt lemezfedés szükséges tartozékokkal (hófogók, napelem rögzítők). Alatta a szükséges szellőzők és kifolyók szintén a rendszerhez tartozó elemekből kialakítva.

A VÁLASZFALAK: Statikai szerkezet dupla Gk borítással. Minden szerkezeti borítás páradiffúzióra méretezve, kialakításuk is annak megfelelő.

Az épület a vevői igények alapján módosított tervek alapján kerül kivitelezésre, a terveken látható kivitelben, a gazdasági térségünkben jelenleg elérhető legmodernebb anyagok felhasználásával. A vevő igénye szerint az épületen még lehet változtatni a belső terek kialakításában. Kérésre 3D-modellezéssel megtekinthető az irodánkban. (Előzetes egyeztetéssel!) Az épületben a helyiségek belmagassága 2,65 m.

ALAPOZÁS: Az épület a tömörített területfeltöltés és közmű vezetékek beépítése után az osztrák standardoknak megfelelő vízzáró vb.lemezalapozással (C-30-24-XVZ vízépítő betonminőség) készül. Az alaplemez teljesen hőszigetelt, alulról is hőszigetelő burokkal rendelkezik.

ÉPÜLETSZERKEZET: Az épületszerkezet modern, svéd típusrendszerek alapján méretezett és előregyártott fém statikai szerkezet, mely a helyszínen kerül összeszerelésre. A falborítás nagy szilárdságú OSB/MGO lemez, statikai számítás alapján. A fal és födém rétegrendek kialakítása garantálja a kiváló energetikai jellemzőket és a téglaépületeknél is csendesebb lakókörnyezetet. A rendszerelemek 100 év tartósságra méretezve Német TÜV szabvány szerint.

FŐFALAZATOK: C120, C140 és C150-es melegen horganyzott profilrendszer, minden fal dobozszerkezetként méretezve, szélrács-erősítésű szerkezetként.

FALAZATI RÉTEGREND (kívülről):

-Díszvakolat, homlokzati burkolóelem

-Dryvit rendszer (ragasztó, háló, ragasztó, felső réteg glettelt minőségben)

-15 cm vtg polisztirol lemez ragasztva, tárcsázva

-MGO/OSB borítólemez, statikai méretezés szerint

-Acél statikai profilszerkezet (140-150 mm vtg), szerkezeti vastagságában teljes keresztmetszetben kőzetgyapot habszigetelés

-Párazárás erősített (kék) rendszerfóliával (német szabvány szerint)

-Tűzgátló GK/MGO réteg (német szabvány szerint)

-Gk felületképzés

FÖDÉMSZERKEZET:

C200 és C150-es, melegen horganyzott, erősített (duplikált) profilrendszer dobozszerkezetként méretezve. A szerkezeti kihajlások ellenszalag-lemezzel biztosítottak. Minden szerkezeti elem a méretezés szerinti HARDELL protektorcsavarral szerelve, rögzítve. A födémborításnál a terhelési pontok rezgéscsillapító réteget kapnak a teljes felületen tetőtér beépítés esetén. Födém rétegrend (alulról): Gk/MGO borítás direkt függesztett lemezből, párazárás, födémgerendázat, teljes keresztmetszetben hőszigetelés kitöltéssel.

GÉPÉSZET ÉS TECHNIKA:

A villamos rendszer a magyar szabványoknak megfelelően, de az oszrák standardokban alkalmazott végpont-végpont közötti kiépítéssel, minden vezeték teljesítmény-méretezetten kerül kiépítésre. A melegvíz-ellátás hőszivattyús, smart melegvíz-ellátó rendszerrel megoldva. A fűtés energiatakarékos, gyári hőszivattyús-rendszerrel, méretezve, villamos komfort padlófűtéssel (elektro szmog ellen szigetelt) kiegészítve. A klimatika méretezett, az épület jellegének megfelelő minőségben.


Amennyiben a #2361 azonosító számú ikerházak vagy bármely más ingatlan a kínálatunkból felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére!

" Az otthon érték. Az ingatlan üzlet."

Érdeklődöm