Alapterület:
63 - 93 m2
Ár:
60 - 88 M Ft
Szobák:
2 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4300
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A kiváló elhelyezkedésű Alkotmány Villa a központtól pár lépésre található, így a Belváros könnyedén megközelíthető. Az épületben 11 lakás, 2 üzlet és 12 fedett gépkocsi beálló kerül megépítésre.
Mind a környék infrastruktúrája, mind pedig a belvárosi elhelyezkedés biztosítja, hogy az itt lakók mindent elérjenek percek alatt: számos bevásárlási lehetőség, óvodák, iskolák, piac, gyógyszertár, posta vagy játszótér, parkok csupán karnykújtásnyira. A kiváló lokáció miatt kiemelkedő az ingatlanok kiadhatósága is. Remek befektetés!

Az épület nem csupán egy külsőleg modern lakóház, de a tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően a minőségi anyagfelhasználás jellemzi, fenntarthatóságát modern gépészeti megoldásokkal kívánjuk erősíteni.
A tervezett gépészeti rendszerekkel nem csak az épület fűtését kívánjuk megoldani, hanem a nyári hűtését is. Központi szerephez jutnak a modern energiatakarékos megoldások, hőszivattyús fűtési rendszert alakítunk ki mennyezet hűtés és-fűtéssel. A fűtési rendszer padlófűtés és Fan Coilos fűtés, a hűtő berendezés Fan Coilos hűtés. A hőenergiát levegő-víz hőszivattyús rendszer biztosítja, minden lakásban külön-külön. Ugyanazon levegő-víz hőszivattyús berendezés biztosítja a lakások hűtését, mint fűtését.
A hőmegtartást korszerű hőszigetelés és korszerű nyílászárók biztosítják.

Nappali plusz 2 szobás, különböző méretű, tájolású és árfekvésű lakástípusok elérhetőek, legyen szó csendes udvarra néző családi otthonról saját zöld terasszal vagy utcára néző lakásokról esetleg második emeleti kétszintes lakásokról, mindenki megtalálhatja a hozzá illő ingatlant. A lakásokhoz a földszinten biztosított fedett parkoló vásárolható.

Hívjon és válasszuk ki együtt az Önnek megfelelőt!

Érdeklődöm