Alapterület:
68 m2
Ár:
57.8 M Ft
Szobák:
4 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4293
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Az ALKOTMÁNY RESIDENCE Cegléd belvárosában, családi és új építésű társasházak szomszédságában épül. Az ide költözők egyszerre élvezhetik a csöndes kis utcák nyugalmát és a belváros közelségét.

A 12 lakásos társasház különleges, egyedi fiatalos dizájnjával, kiemelkedik a környező épületek közül és ezáltal lesz a környék egyik legmeghatározóbb épülete.

A földszint + 2 emelet magas épület a környezettudatosság a fenntarthatóság és az energiahatékonyság jegyében épül. A zárt, csak a társasház lakói által megközelíthető udvaron, fedett autóbeállók kerülnek kialakításra.

A lakáskínálatban az egyszobás lakástól, egészen a háromszobásig mindenféle elosztás megtalálható és szinte kivétel nélkül rendelkeznek loggiával.

Vevőinknek lehetőségük nyílik arra is, hogy megvásárolt otthonukat személyre szabhassák: minimális módosítással élhetnek otthonuk elosztása tekintetében is, továbbá széles kollekcióból választhatnak meleg- és hideg burkolatokat. Az alapáras burkolatokon felül, elérhetőek feláras termékek is, mely biztosítja, hogy személyiségük otthonukban is vissza tükröződhessen.

A projekt kiváló lehetőséget biztosít saját lakhatásra vagy akár hosszú, illetve rövidtávú bérbeadásra.

Az infrastruktúra is magáért beszél: éttermek, kávézók, hivatalok, tömegközlekedés, posta...pár perc sétatávolságra találhatók.

További részletekért és bővebb információkért érdeklődjön irodánkban!

A jelen adatok tájékoztató jellegűek, ezért irodánk azok változásával, vagy bármely attól való eltéréssel kapcsolatban semmilyen kötelezettséget, vagy felelősséget nem vállal.
Az alaprajzokon ábrázolt berendezési tárgyak és bútorok, a burkolatok megjelenése nem képezi a szerződés tárgyát. A pontos felszereltségről a műszaki leírásban olvashat bővebben.

Az AKTUÁLIS lakáskínálatról és ÁRAKRÓL érdeklődjön telefonon!

> Térkép mutatása
Érdeklődöm