Tétényi Lakópark Budapest XXII. kerület, Nagytétény

Alapterület:
53 - 71 m2
Ár:
66.4 - 98.5 M Ft
Szobák:
3 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P4417
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Nyugodt, kertvárosi környezetre vágyik?

Válasszon egy lakást a most épülő egyedi ingatlanokból!

Amennyiben nyugodt kertvárosi KÖRNYEZETRE vágyik, de nem szeretne az agglomerációba költözni, kiváló lehetőség kínál ez a kis létszámú társasház, amely könnyű megközelítése mellett nyugodt és modern lakhatást fog bíztosítani leendő lakóinak.

Az ingatlan a Nagytétényi úttól mindössze néhány perc sétára található. A környék az elmúlt időszakban jelentős fejlődésen ment át, az újonnan épült és épülő ingatlanok teljesen átformálták a területet.
A környék kifejezetten jó választás az aktív életmód kedvelőinek, hiszen a Kastélypark és a Duna-part is könnyedén megközelíthető.

Az ingatlanok egyedi stílusban épülnek, tágas méretezéssel, hiánytalan kiszolgálói felszereltséggel és minőségi anyagok felhasználásával.
A LAKÁSMÉRETEK 57 és 72 m2 között szóródnak, három és négyszobásak.
A lakások BELSŐ TEREI az építtető több éves tapasztalatai és hosszú tervezői munka eredményeként kerültek kialakításra, figyelembe véve minden részletet.
A lakásokban tágas nappali-étkező-konyha, kettő-három hálószoba, fürdőszoba és külön WC fogja biztosítani a kényelmes életteret a leendő tulajdonosoknak.
Mindegyik lakáshoz nagy terasz vagy saját kert tartozik.

Az épület TECHNOLÓGIAILAG megfelel a legmagasabb műszaki elvárásoknak és nem utolsó sorban hozzájárul a lakások energia és költséghatékony fenntarthatóságához.
A HŐSZIVATTYÚs mennyezeti hűtés/fűtés rendszer biztosítja a legoptimálisabb hőérzetet minden évszakban, a 3 rétegű ablakok pedig a szükséges hang és hőszigetelést.
A MŰSZAKI paraméterek tökéletesen illeszkednek a kór jellemző igényeihez.
Az épület kiemelkedő hőszigetelő képességgel rendelkezik, POROTHERM 30 KLIMA téglából és 10cm homlokzati EPS szigeteléssel készűl, a födém 30cm közetgyapot szigetelést kap.
A szobákban laminált parketta (4.500.-Ft/m2), míg a többi helyiségben kerámia burkolatok (5.500.-Ft/m2) készülnek a leendő tulajdonos elképzelései szerint.
A lakás tulajdonosai az egyedi mérőóráknak köszönhetően pontosan annyit fizetnek majd, amennyit valóban használnak.
A lakások egy nyitott gépkocsi beállóval rendelkeznek (+3millió forint).

A folyamatosan fejlődő városrész, az infrastruktúra, az energetikai jellemzők és az ár/érték arány miatt, szívesen ajánlom fiataloknak, időseknek és akár befektetőknek is.

A Tulajdonos stabil háttere, és a helyszín kitűnő lokációja garantálja a projekt sikeres megvalósulását és hosszútávú értékállóságát.

Érdeklődöm