Alapterület:
37 - 100 m2
Ár:
40.8 - 101.8 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. I. negyedév
Regisztrációs szám:
P4084
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Találja meg ön is álmai otthonát Budapest XXI. kerület Csepel központjában a Szent Imre tér vonzáskörzetében. A lakások jól átgondolt tervek alapján magas minőségben kerülnek megépítésre
TÁRSASHÁZRÓL:
Két épületben 10-10 lakás kerül kialakításra. Meg fogja találni az igényeinek megfelelő ingatlant, az 1 szobás 35 nm-es lakástól egészen a 4 szobás családi otthonig terjed a kínálat. Minden lakásnak van erkélye, vagy terasza. Geotermikus fűtés-hűtés. Pince+Fszt+4 emelet. A földszinten üzletek és irodák lesznek. A projektben 2 lift lesz megtalálható.
Hideg - meleg burkolatokat, szanitereket, beltéri ajtókat ön választhatja ki. Az épület jelenleg már szerkezetkész.
Az itt lakók számára külön wellness részleg lesz wellis jakuzzival, szaunával és pihenőágyakkal, ez a szolgáltatás a közös költségből lesz finanszírozva.
KÖRNYÉK:
Remek infrastruktúra jellemzi a területet, minden megtalálható sétatávolságra, úgy, hogy se kocsiba se tömegközlekedésre nem kell szállnia. Több nagyobb élelmiszerbolt, posta, patika, bankok, óvoda, iskola, éttermek.
H7-es hévvel 10 perc alatt Boráros téren találja magát, de nem csak a hév, hanem több busz járat is a ház közvetlen környezetében megtalálható.
BEFEKTETÉS:
Környék folyamatosan fejlődik, kiváló befektetési lehetőség, ezért árnövekedés várható. A társasház elhelyezkedése miatt, mind a tervezett Diákváros, mind az új Atlétikai sport központ könnyen elérhető lesz, illetve a Galvani híd elkészültével Budára is rövidebb idő lesz átérni.

A lakásokhoz külön opcionálisan vásárolható fedett autóbeálló hely (akár elektromos autó számára előkészítéssel) ,
illetve zárt udvarban nyitott beállóhely is. Tároló is vásárolható.
Átadás 2023 első negyedéve.
Műszaki tartalom, fizetési ütemezés és egyéb információkért várom megkeresését!

A társasház üzemeltetését a beruházó fogja későbbiekben kezelni. Földszinten pedig saját irodája lesz.

Térkép mutatása
Érdeklődöm