Alapterület:
47 - 79 m2
Ár:
51.1 - 87.9 M Ft
Szobák:
2 - 3 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
147
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


KISPEST Smart Homes & Öko
A XIX. kerületben, néhány percnyire a metrótól, az Üllői útról nyíló, csendes mellékutcában várja Önt új otthona! A KISPEST házakat már a tervező asztalon is úgy alkottuk meg, hogy mindenben a 21. század otthonkeresőinek igényeit elégítsék ki. Itt valóban Ön van a központban!

Zöld és Okos Otthonok
A házak hűtése és fűtése 100 százalékban megújuló forrásból, Stiebel Eltron által szállított rendszerrel. Az NGBS okosotthon vezérlésnek köszönhetően Ön akár távolról, mobiltelefonja segítségével beállíthatja a ház hőmérsékletét, így otthonába érve tökéletes klíma fogadja.
Lakásainkat a weboldalunkon letölthető műszaki leírásban foglaltak alapján valósítjuk meg. Az abban foglaltaktól való eltérést csak az adott műszaki kivitelezés előtti időszakban tudjuk megvalósítani.

A központban: Ön
A KISPEST lakó-park, ma készen áll a jövő igényeinek megfelelni. Hiszünk abban, hogy a fenntartható megoldások és a magas színvonalú kivitelezés megtérülő befektetések. Szakmai csapatunk az elmúlt két évtizedben több ezer lakás építésében vett részt az ország egész területén.

A KISPEST lakó-park lakásai befektetők számára is vonzó lehetőséget jelentenek. A lakások kialakítása és az alkalmazott műszaki megoldások, valamint a projekt helyszíne miatt fiatalok és egyetemisták számára könnyen kiadható lakásokról van szó – ami az átlagosnál magasabb megtérülést jelenthet.

A beruházás helye: Budapest XIX. Zrínyi utca 2.
Beruházás kezdete: 2021.december
Műszaki átadás várható ideje: 2023. utolsó negyedév


A Kispest Smart Homes & Öko remekül megközelíthető autóval az Üllői út felől, illetve tömegközlekedési járatokkal is.
Belvárosi egyetemek 15-20 perc alatt elérhetők, és számos más csomópont, és bevásárlóközpont is közel van a lakóparkhoz, Kispest szívéhez.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm