Madárdomb Residence Budapest XVII. kerület, Borsó utca 66

Alapterület:
48 - 98 m2
Ár:
68.9 - 134.9 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. II. negyedév
Regisztrációs szám:
135
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Madárdomb Residence - Borsó utca 66. a XVII. kerület kertvárosában

A "C" szárny hamarosan elkészül, befejező munkafolyamatok zajlanak.
A "B" szárny esetében a külső homlokzat színezése elkészült, 1 rétegben kifestettünk, elkezdtük burkolni a lakásokat
Az "A" szárnyon hamarosan befejezzük a homlokzati szigetelést, elkészült a lakások glettelése és festése

Új ZOPnak (zöld hitelnek) is megfelelő lakásokat építünk! 74 kW/nm primer fogyasztás, adásvételi szerződés azonnal köthető velünk.

Gyönyörű, már kiépült kertvárosi környezetben építjük legújabb lakóparkunkat. Vásároljon nálunk bizalommal, az elmúlt 11 évben 12 beruházást valósítottunk meg!

A beruházás megkezdése: 2021 február
A lakások műszaki átadása: 2023 II. negyedévtől

A lakások azonnal leköthetőek!

Ingatlanjaink:
Lakások száma: 55 ebből még elérhető 12
Irodák száma: 7 ebből még elérhető 0 (elkelt az összes iroda)
Üzletek száma: 3 ebből még elérhető: 0 (elkelt az összes üzlet)

Személyes találkozóra van lehetőség előre egyeztetett időpontban a helyszínen lévő irodámban.
Díjmentes, bankfüggetlen ügyintézéssel állunk vevőink rendelkezésére.
A CSOK-kal vásárolt lakásainkra érvényesíthetőek az alábbi kedvezmények:
- Zöld hitel mellé a CSOK kamatmentessé válik
- nincs vagyonszerzési illeték
- mentesül az 5% lakásáfa megfizetése alól
- vissza nem térítendő összegre jogosult (600.000 Ft, vagy 2.600.000 Ft vagy 10.000.000 Ft)
- államilag támogatott kamatkedvezményes hitelt vehet igénybe
Összességében a lakás vételárának egy részét megspórolja a feltüntetett vételárakból.

Az épület:
A 60 lakásból, 3 üzletből és 2 irodából álló épület a kertvárosban valósul meg, a Borsó utca 66. szám alatt. A telek területe 4555 nm, melyen szabadon álló szinteltolásos, 4 tagolású, dilatált épületegyüttest alakítunk ki. A teremgarázsban biztosítunk 72 db parkolóhelyet, melyből egy egész sort adunk át elektromos töltés előkábelezéssel. A beépítési lehetőségeket figyelembe véve az épület a Borsó és a Csicsörke utca felől földszint + 3 szintes, míg a másik oldalon a családi házak intimitását megtartva földszint + szintes tömegre tagolható.
A főbejárat pergolás árnyékolóval védett személyi bejárót és a mélygarázsba közvetlen le-, és feljárókat kap, külön érkező és külön távozó irányba. A 3 üzlet utcafrontos, a Borsó és a Csicsörke utca irányába tekintenek, megközelíteni azokat az előkerten keresztül lehet, külön feljárókkal és burkolt, széles előterekkel várja majd a vendégeit. A közterületen a telek szélén a Borsó utca vonalán parkolóhelyeket alakítunk ki a vásárlók számára, hogy az üzletek kényelmesen megközelíthetőek legyenek.

A tervezés és a majdani kialakítás során elsődleges célunk volt, hogy a lakásaink változatos elrendezésével széles rétegben kiszolgálhassuk az ingatlanpiac szereplőit. Ennek köszönhetően számos lakásunk két, akár három front felé is tekint és minden lakásunk erkélyes, teraszos vagy kertkapcsolatos, illetve ezek kombinációja. A földszinti lakásainkhoz kizárólagos használatú saját kerteket kínálunk nagy teraszokkal, míg minden emeleten elérhetőek lesznek a kisebb, nagyobb akár hatalmas teraszokkal kialakított lakások is. A 3 külön lépcsőházban 3 lift áll majd rendelkezésre, hogy mindenki a lakásához a legközelebbit használhassa, ezek a mélygarázs és a zárószintek között közlekednek. Közös használatú kertet is rendelkezésre bocsájtunk a lakóközösség számára.
Fontos volt továbbá, hogy zárható kerékpártárolónk legyen a földszinten. A garázsszinten és a lakószintek között pedig kialakítottuk az elengedhetetlen tárolókat, amelyeket vevőink megvásárolhatnak lakásaik mellé.
Kiemelten kerestük a legoptimálisabb megoldást az alternatív energia felhasználására az épület üzemeltetéséhez, mely végül a meleg víz előállításáért fog felelni levegő-víz rendszerű hőcserélők segítségével. A számos megvásárolható tároló mellett 13 db parkolóhely mögött zárható tárolót terveztünk, ezeket a parkolóhelyeket a praktikum miatt egyben adjuk a tárolókkal.

A környék:

A madárdombi környezet kiemelt családi házas, kertvárosi zöldövezet, mégis számos szolgáltatás és bevásárlási lehetőség érhető el percek alatt, köszönhetően a Pesti út vonzáskörzetének. A családosok és az idősebb korosztály is nyugalomban élheti mindennapjait, köszönhetően a nyugodt mellékutcáknak, legyen szó akár egy kiadós sétáról vagy sportolásról a tetszetős családi házak és gondozott utcafrontjaik között. Sétatávolságon belül, gyógyszertárak, Jysk, boltok, nagy Tesco, óvoda, kéttannyelvű általános iskola és uszoda is elérhető.

Az előnyök:

Elképzelésünk szerint a kerületre eddig nem jellemző modern épületegyüttest alakítunk ki, amely a szinteltolásával tökéletesen illeszkedik a már kialakult településképbe és szemet gyönyörködtető ékköve lesz a Madárdombnak. Lakásaink hiánypótló otthonokként jelennek meg ezen a szűk piaci szegmensben, legyen akár befektetés, akár lakhatás a vásárlás célja. A kisgyermekeseknek kiváló a nyugodt kertvárosiassága miatt, de pár perc alatt elérhető a tömegközlekedés. A lakópark Borsó utca vonalán kialakított 3 utcafrontos üzletében a vállalkozást indító vevőink megjelennek legalább 3 különféle változatos szolgáltatással.

A lakás belső kialakításában segítünk, az alaprajz változtatása bizonyos mértékben lehetséges.
Felár, árajánlat ellenében kérhető:
- elektromos redőny
- padlófűtés
- álmennyezet, beépített világítással
- extra elektromos kiállások
- épített zuhany
- illetve előre egyeztetett igények

A jövőre gondolva a mélygarázsban korlátozott számban elektromos töltés előkábelezésével parkolóhelyeket biztosítunk. Jogilag teljesen előkészítve, bejegyzetten a társasház-alapítás előzetes tényével vevőink alapító okirattal, már albetétszámra szerződnek, lakásukat pedig kulcsrakészen vehetik át egyedi igények alapján kialakítva. Természetesen a hosszú évek során velünk együtt dolgozó partnereinket is szívesen ajánljuk a belső elrendezés kialakításában, asztalos, lakberendező, hitelügyintéző, redőny, szúnyogháló, klíma tanácsadás...stb.

Bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézést, CSOK, ZÖLD Hitel és Babaváró tanácsadást biztosítunk lakásuk megvásárlásához szükség esetén.
Néhány kiemelt műszaki információ, hogy otthonában a kényelem és a biztonság érzése legyen a fő szempont:
- 15 cm vastag Dryvit homlokzati szigetelés
- tégla belső válaszfalak (Leier 10)
- strangok SILKAval felfalazva
- lépcsőház-, és lakáselválasztó falak SILKA 25-ös piacvezető hanggátló akusztikus téglával
- kopogó hangok elleni védelem az úsztatott réteg mentén, dilatálás
- monolit vb födémek rezgéscsillapító szigeteléssel
- tripla üvegezésű hő-, és hangszigetelt nyílászárók

> Térkép mutatása
Érdeklődöm