Alapterület:
69 - 89 m2
Ár:
81 - 104 M Ft
Szobák:
3 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. I. negyedév
Regisztrációs szám:
146
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Furmint házak II.

A Naplás-tó tájvédelmi körzet közelében épülő Furmint házak emberi léptékű otthonokat kínálnak. A 15-16 lakásból álló házak 100 százalékban megújuló energiaforrást használnak (Stiebel Eltron fűtési-hűtési rendszer), okosotthon megoldásaink (NGBS smart-home) biztosítják a teljeskörű kényelmet.

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK

A házak hűtése és fűtése 100 százalékban megújuló forrásból, Stiebel Eltron által szállított rendszerrel. Az NGBS okosotthon vezérlésnek köszönhetően Ön akár távolról, mobiltelefonja segítségével beállíthatja a ház hőmérsékletét, így otthonába érve tökéletes klíma fogadja.

Lakásainkat a weboldalunkon letölthető műszaki leírásban foglaltak alapján valósítjuk meg. Az abban foglaltaktól való eltérést csak az adott műszaki kivitelezés előtti időszakban tudjuk megvalósítani.

Házaink levegős hőszivattyús rendszerrel működnek, így minimális a fenntartási költség.
Egy 80 négyzetméteres lakás esetében is, csak havi 7000 forint a fűtésköltség.

ZÖLD KÖRNYEZET

Az otthon a nyugalom és a béke szigete egy rohanó világban. A Furmintházak Budapesten, de a természethez közel épülnek. A Naplás-tó szomszédságában valóban páratlan zöld környezet várja haza. VÁROS A VÁROSBAN

A Szőlőliget Öko-park területén 75 férőhelyes óvoda és kétcsoportos bölcsőde épül. A szintén felépítendő egészségügyi centrumban nem csak felnőtt és gyermekorvosi rendelő, de magán egészségügyi intézmények is elérhetőek lesznek az ide költözők számára. Parkon belüli tónál reprezentatív étterem várja az éhes vendégeket.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm