Westend Park Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő

Alapterület:
73 - 82 m2
Ár:
83.5 - 97.5 M Ft
Szobák:
3 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. I. negyedév
Regisztrációs szám:
P3770
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Budapest legdinamikusabban fejlődő XIII. kerületében a Lőportárdűlőn egy újabb modern városrész formálódik. Nem véletlen, hiszen a környék remek adottságai, a belváros és a Városliget közelsége minden korosztály részére egyaránt vonzó lehetőség.
Tömegközlekedéssel a város minden pontja gyorsan elérhető, a Lehel téri metró, a 14-es villamos és a 75/79-es trolik megállója gyalog 5-10 perc
Napi bevásárláshoz a Lehel Csarnok és a környék üzletei minden igényt kielégítenek, de ha a Westend Cityben "shoppingolna", akkor gyalog is elsétálhat oda. Több sport és szabadidős lehetőség között válogathat a Városligetben és a környék sport létesítményeiben.
Gyerekes családok figyelem!! Budapest legkorszerűbb, több díjat nyert, gyerekbarát óvodája a Kassák Lajos utcában nagyon közel van. Természetesen a nagyobbak is válogathatnak több kiváló általános iskola és gimnázium között.
A 62 lakásos ház egyedi, modern formavilága is kitűnik a városrészben épült és épülő nagyobb lakóparkoktól.
Legfontosabb azonban a lakások kényelme és a gazdaságos fenntarthatóság. A legkorszerűbb hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer és a jó hőszigetelés biztosítja a kedvező költségeket. Radiátorok helyett helytakarékos és jobb hőérzetet biztosító felület fűtés lesz. A szobákban mennyezeti hűtés-fűtés, a hidegpadlós helyiségekben padlófűtés kerül kialakításra, helyi egyedi szabályozással. A vételár tartalmazza az elektromos aluminium redőnyök előkészítését és beépítését. Az új tulajdonosoknak lehetőségük van egy 2 órás ingyenes lakberendezési tanácsadást is igénybe venni.
A jó elosztású lakásokat elsősorban családok részére tervezték. Minden lakáshoz nagy erkély, többhöz tároló/háztartási helyiség tartozik, a szobák is kényelmes, élhető méretűek, a nappalihoz általában ablakos konyha csatlakozik. Nézze meg ajánlatainkat és találja meg az Önnek legjobban megfelelőt!

Térkép mutatása
Érdeklődöm