Harmónia Ház Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő

Alapterület:
106 m2
Ár:
140.1 M Ft
Szobák:
5 szoba
Átadás várható időpontja:
2024. I. negyedév
Regisztrációs szám:
P4207
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A XIII. kerület Lőportárdűlőn megkezdtük az értékesítését egy új építésű társasháznak, amelyben 31 lakás épül földszint + 4 emeleten.
A lakásválaszték a nappali + 1 hálószobástól a nappali + 4 hálószobásig, illetve a nagy tetőteraszos penthouse-ig terjed, ezáltal fiatal pároknak és többgyermekes családoknak egyaránt elérhető a megfelelő méretű és szobaszámú lakás. Az alaprajzok kialakításában különös hangsúlyt kapott a lehető legtöbb bejövő természetes fény, amelyet a nagy nyílászáró felületekkel, és az erkélyeken levő üvegkorlátokkal oldanak meg.
A Beruházó számára fontos a fenntarthatóság, ezért a jelenleg egyik legkorszerűbb megújuló energiaforrással, hőszivattyúval oldja meg a társasház hűtés-fűtés igényét. A helyiségenként szabályozható mennyezeti hűtés-fűtés rendszer sok előnye mellett zajmentes és egészséges. A társasház korszerű műszaki felszereltségének köszönhetően energiatakarékos, így alacsony rezsiköltséggel számolhatnak az ottlakók.

A lakásokat kulcsrakész állapotban kerülnek értékesítésre. A vételár tartalmazza többek közt a lakások villanyszerelvényeit (pl. dugaljak, kapcsolók, stb.), szanitereit (kád, vagy zuhanytálca, toalett, csapok és mosdókagylók), a beltéri ajtókat, a hideg- és melegburkolatokat, melyek részben választhatók. A konyhabútor és világítótestek nem képezik a vételár részét. A lakások biztonsági bejárati ajtóval lesznek zárhatóak, nagy üvegfelületű, háromrétegű műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre.
Minden lakáshoz vásárolható teremgarázs, és tároló helyiség.
A kivitelezés várható befejezése 2024. 1. negyedév.

Amennyiben a kedvező lokációnak, a korszerű műszaki felszereltségnek, és a megbízható beruházónak köszönhetően értékálló lakást szeretne vásárolni, várom megtisztelő jelentkezését.

Érdeklődöm