Alapterület:
38 - 85 m2
Ár:
42.1 - 74.9 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. III. negyedév
Regisztrációs szám:
120
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás


Fizetési ütemezés:
A feltüntetett ár tartalmazza a beépített elektromos redőnyt és a telepített légkondicionálót.
Feltűntetett kedvezményes áraink készültségi szinthez igazodó, 50-20-20-10%-os fizetési ütemezésre értendők, 2022.12.15-ig történő szerződéskötés és pénzügyi teljesítés esetén érvényesek. Amennyiben az önerőn kívül egyéb forrásokat is igénybe kívánnak venni, az ahhoz a konstrukcióhoz tartozó lakásárakról és feltételekről értékesítő kollégáink adnak tájékoztatást.

A Balance Garden Budapest X. kerületében, az Üllői úttal párhuzamos csendes mellékutcában épülő, három lépcsőházas, összesen 298 lakásos társasházfejlesztés. Az egyedi kialakítású, 7 emeletes épület különlegessége, hogy a földszinti részen három külön építményből áll, melyek az első és a második emeleti szinten összeépülnek, majd a harmadik emelettől ismét különálló tornyokká válnak. A harmadik emeletnél két tetőkert is kialakításra kerül az átkötő részek tetején, valamint az épületek tetejére is zöldtetőt tervezünk.

A Balance Garden, szakítva a hagyományokkal, az új városi trendeket követi. A lakóparkot a tökéletes harmónia és egyensúly jegyében hívtuk életre, ahol a lakók könnyedén és gyorsan elérik a város lüktető világát, ugyanakkor csendes, pihentető otthonaikban nyugalomra találnak.

A társasház minden lakása erkélyes vagy teraszos, klímaberendezéssel ellátott, a fűtést és a melegvizet a FŐTÁV szolgáltatja. A műanyag 3 rétegű, hőszigetelt üvegezésű nyílászárókat elektromos redőnyökkel láttuk el, valamint minden lakás burkolt, festett állapotban, szaniterekkel felszerelten kerül átadásra a lakók részére. A földszinten a parkosított belső zöld területre néző kilátással és közvetlen kertkapcsolattal 23 lakás kap helyet.

A társasházakban megszokottól eltérően a Balance Garden lifttel ellátott előcsarnokai elegáns, tágas kialakításúak, megteremtve a hangulatos, otthonos légkört és a nyugodt hazaérkezést. A lobby-k kellemes elrendezése és kényelmes, barátságos leülős része lehetőséget teremt az ottlakóknak, hogy a közös, lépcsőházi téren belül hosszabb-rövidebb beszélgetéseket folytassanak.

A parkolást a földszinten 42 felszíni parkoló, valamint a társasház -1 szintjén kialakított, 257 beálló az egyszintes mélygarázs biztosítja, közülük 30 e-töltő kialakítására alkalmas módon kerül megépítésre.

Az ingatlan saját kertrésze egy könnyen fenntartható, többszintes zöld környezetben épül meg, ahol egyedülálló módon, minden korosztály számára megfelelő szabadidős tevékenységek végzésére alkalmas eszközök is megtalálhatók lesznek – például tollaslabda-pálya, a kisgyermekeknek ügyességi eszközök, valamint street workout-eszközök a felnőttek számára. A sportolni vágyóknak a közeli Népliget további lehetőségeket nyújt.

A Balance Garden megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében is ideális, az M3-as metró több állomása, valamint buszok- és villamosmegállók is sétatávolságra találhatók. A pezsgő belváros is pár perc alatt elérhető, de ha közeli bevásárlás és ügyintézés mellett döntenének a Balance Garden lakói, egy metrómegállónyi távolságban érhető el a Shopmark bevásárlóközpont is. Emellett a közelben egyaránt megtalálhatók oktatási intézmények, valamint egészségügyi létesítmények is.

Energetikai besorolás: BB

Érdeklődöm