Alapterület:
27 - 90 m2
Ár:
47.5 - 152.2 M Ft
Szobák:
1 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2023. II. negyedév
Regisztrációs szám:
P4325
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Elkészült ÚJÉPÍTÉSŰ lakások az Egyetemek és egy 5 csillagos szálloda mellett, most AKCIÓS áron!

A HT Apartments illik hozzád: teljesen egyedi, mégsem lóg ki a környezetéből, ráadásul nyitott az újdonságokra és az okos megoldásokra!

Az épület különleges hangulatú homlokzata mögött 150 napos és erkélyes otthon bújik meg. Az energiatakarékos lakásokban HŐSZIVATTYÚS MENNYEZETFŰTÉS-HŰTÉS, extra hőszigetelés és 3 rétegű óriási ablakfelületek – BEÉPÍTETT REDŐNNYEL gondoskodnak az alacsony rezsiről. Minőségi Roca szaniterek, Grohe csaptelepek, vízálló parketták kerültek beépítésre. Az épület eleganciáját a leendő portaszolgálat emeli. Minden fürdőszobánkban és konyhánkban találsz ablakot, a természetes fény és a szellőzés ezáltal megoldott. Az első ütem már korábban elkészült, minden lakás elkelt. A második ütemben változatos elrendezésű lakások várják a leendő lakókat, kertkapcsolatos lakástól a nagy teraszos panorámás penthouse-ig, stúdiótól 4 szobásig. Néhány lakásból a Citadellát és Budai-hegyeket is láthatod.

-Energiatakarékos
-Napos
-Kitűnő közlekedés
-Közel mindenhez
-Egyetemek a közelben
-Okos eszközök
A nemrégiben teljesen felújított környék a PEZSGÉS és a nyugalom pont megfelelő keverékét adja, ráadásul a belvárosban sem kell elszakadnod a zöldtől, a HT Apartments lakójaként a belső kertben vagy a lakásod tetőteraszán is pihenhetsz.

Befektetés
A HT Apartments lakásai nemcsak otthonnak, befektetésnek is tökéletesek, hiszen a környéknek kiemelkedő a hosszú távú növekedési potenciálja. A környéken történt beruházások és fejlesztések, az egyetemek és irodák közelsége, a remek közlekedés és a kiváló elhelyezkedés miatt az élhető életterek bérbeadása hosszú, vagy akár rövid távra (AIRBNB, BOOKING) is mindig gyerekjáték lesz. Ráadásul turistáknak is vonzó a környék, hiszen a legtöbb látványosság 15 percen belül elérhető.

A HT Apartments Budapest egyik legnagyobb átalakuláson átesett részének központjában épült. A közlekedése kiváló: metrót (3,4 vonal a megújult Rákóczi tér, vagy Corvin negyed megállói) , 4/6 villamost és buszokat (9) is találsz pár perc sétával. A kikapcsolódásért sem kell messzire menni, hiszen CORVIN mozi, CORVIN bevásárlóközpont, piac, valamint éttermek, kávézók és pubok, cukrászdák egész sora vár a közelben. Számtalan egyetem található akár sétatávon belül BME, SOTE, Pázmány, Óbudai Egyetem, Károli, ELTE, Andrássy, Corvinus, és itt van a Fazekas Mihály Gimnázium is. Jövő év elején pedig indul a lakások előtti tér részének teljes megújítása még több zöld felülettel és hangulatos megoldásokkal.

Bálna 12 perc
Corvin mozi 7 perc
Kálvin tér 10 perc
Deák Ferenc tér 15 perc
Blaha Lujza tér 10 perc

Átadás: 2023. június

Fektess értékálló, kiválóan bérbeadható ingatlanba!

GYERE EL HOZZÁNK és nézd meg elkészült lakásainkat. Értékesítőink várják érdeklődésed.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm