Alapterület:
41 - 103 m2
Ár:
56.1 - 165.9 M Ft
Szobák:
2 - 4 szoba
Átadás várható időpontja:
2025. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P4498
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Budapest 4.kerületében, Újpest központtól 350 méterre épülő társasházban teljesen új építésű lakások várják új lakóit!

A társasház 3 lakószintes és 2 garász szinttel rendelkezik, amiben összesen 33 lakás épül.
A ház modern, fiatalos és leginkább környezetbarát lesz. A fűtést központi hőszivattyú látja el, ami szobánkként elhelyezett Fan-Coil kiállások biztosítják a kényelmet és a fenntartási költségek csökkentését.
A lakások elhelyezkedése, fekvése és belső kialakítása lehetővé teszi családosok és egyedülállóknak is kényelmes, nyugodt élet körülményeket.
Minden belső design, elosztás és felszereltség a mai kornak megfelel és minőségű burkolatokkal és szaniterekkel kerül átadásra, ami jelen szakaszában akár lehetőségük nyílik arra is, hogy megvásárolt otthonukat az utolsó részletig személyre szabhassák, továbbá széles kollekcióból választhatnak. Az alapáras burkolatokon felül, elérhetőek feláras termékek is, mely biztosítja, hogy személyiségük otthonukban is vissza tükröződhessen.

Remek elhelyezkedésének köszönhetően, mind gyalog, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Kiváló infrastruktúra jellemzi, legyen szó bevásárlásról, vendéglátó egységekről, szolgáltatói szektorról vagy park és játszóterekről. Bölcsőde, óvoda, iskola minden séta távra elérhetőek, akárcsak az orvosi rendelők és köz intézmények.

A társasház összesen 4 lakószintből, egy földszinti parkoló és egy mélygarázs szintből áll. A lakásokhoz vásárolható mélygarázs beálló és tároló is, de a nagy érdeklődésre való tekintettel ezek korlátozott számban elérhetőek!
Emellett két lakásnak saját kert rész is jár a társasházban, így lehetőséget biztosítunk a zöldövezetben való pihenésre és kikapcsolódásra.
A gépkocsik elhelyezésére a teremgarázsban kínálunk lehetőséget a -1 és földszinten, ahol számos különálló és zárható tárolóhelyiséget is kialakítunk, változatos méretekben. Gondoltunk azokra is, akik környezet-tudatosak és elektromos töltési lehetőséggel rendelkező beállót szeretnének, ami külön megrendelhető.

Összességében a ház egy modern és környezetbarát közösség részét képezi, ahol a városi nyüzsgést és a zöld környezet nyújtotta lehetőségeket egyaránt élvezheti.
Abban bízunk, hogy az ingatlanpiacon szerzett sok éves tapasztalatunk, meggyőző referenciáink sokakban ébresztenek bizalmat és számos magas elvárásokkal rendelkező igényes vásárlónknak építhetünk modern, a jövőt megidéző, egyedi otthont, amely kimagaslóan magas megtérüléssel hálálja meg tulajdonosa befektetését.

Amennyiben igazán egyedi, minőségi és modern házban keres új otthont, akkor keressen fel minket és hivatkozzon az "Új élet" projektre, hogy Ön is megkezdhesse itt életét!

> Térkép mutatása
Érdeklődöm