Alapterület:
54 m2
Ár:
72 M Ft
Szobák:
2 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. IV. negyedév
Regisztrációs szám:
P3993
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

BUDAPEST III. KERÜLET, Óbuda és Kaszásdűlő határán, a Bécsi úthoz közel, zöld környezetben négy lakásos társasház első emeletén, 88 m2-es kiváló elrendezésű, HŐSZIVATTYÚS, minőségi OKOSOTTHON eladó!

--- Tudta? Amennyiben CSOK-ot vesz igénybe akkor az ingatlan vásárlásnál Áfa visszaigénylésre, kamattámogatott hitel felvételre és illeték mentességre is jogosult? Támogatás és Hitelközvetítő Szakértőnk díjmentesen segít Önnek megtalálni a megfelelő megoldást!---

Több évtizedes tapasztalattal, referenciákkal rendelkező beruházó.

Modern, letisztult formavilágú társasház.

Magas műszaki minőségű kivitelezés.
Kulcsrakész átadási állapot.
Hideg-meleg burkolatok még választhatók.

Várható műszaki átadás: 2023. nyár vége.

Az első emeleti 88 m2 lakóterületű lakáshoz három nagy terasz is tartozik, 24,80, 9,90 és 9,90 m2-esek.
A lakásban Loxone okos otthon által vezérelt világítás, árnyékolás és fűtés vezérlés található! PADLÓFŰTÉS került kialakításra a lakásban. KLÍMA és RIASZTÓ-előkészítés megtörtént.
A lakásban tágas előszoba fogad, innen nyílik a vendég mosdó, valamint az impozáns méretű nappali-konyha-étkező, ahonnan mindkét irányba a teraszokra léphetünk ki. A folyosón továbbhaladva jutunk a hálószobákhoz, a fürdőszobához és a gardróbhoz, ami akár dolgozószobaként is használható.

A lakás kiváló, praktikus elrendezésű, a nagy nyílászáróknak köszönhetően rendkívül világos.

A társasház földszintjén kialakított teremgarázsban minden lakáshoz tartozik gépkocsibeálló. A kötelezően megvásárolandó gépkocsibeálló ára 5 millió forint, amelyet a lakás ára nem tartalmaz.

A környék jól ellátott, a közelben TOP SHOP bevásárló központ, Lidl, óvoda, kisebb boltok.
Közlekedés: 118, 800, 815, 820, 821, 830-as buszok, éjszakai járat, HÉV.

Használja ki az újépítésű lakásokra vonatkozó KEDVEZMÉNYEKET. CSOK, BABAVÁRÓ, ZÖLD HITEL ügyintézésben bankfüggetlen tanácsadókkal ingyenesen állunk vevőink rendelkezésére!

Bővebb információért, megtekintésért hívjon, akár hétvégén is!
Budapest, 3kerület, IIIkerület, Óbuda, Kaszásdűlő, újépítésű, újlakás, új, lakás, eladólakás, eladóújépítés, eladóújlakás, épít, építkezés, beruházás, építtető, beruházó,

> Térkép mutatása
Érdeklődöm