Alapterület:
37 - 55 m2
Ár:
32.5 - 42.5 M Ft
Szobák:
1 - 2 szoba
Átadás várható időpontja:
2022. II. negyedév
Regisztrációs szám:
2329
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

A Tatabányai future ingatlaniroda eladásra kínálja a 2329-es referencia számú kulcsrakész új építésű társasházi lakásokat Bicskén,  amely  a városközpontban helyezkedik el.


Bicske központi részén a belváros szívében,910 nm-es telken egy 14 lakásos kertkapcsolatos társasház épül.  A ház földszintjén, az emeleten és a tetőtérben kerülnek kialakításra a 37-55 nm nettó alapterületű lakások . Ha esetleg nagyobb otthonra vágyik, akkor még arra is van lehetőség, több lakás összenyitásával. Műszaki paraméterek: 3 m. mélységig lenyúló kútalap. . Az épület falazata 30-as Porotherm téglából, 15 cm-es hőszigeteléssel készül . A tetőre natúr kerámia cserép fedés kerül .  Nyílászárók műanyag vagy fa szerkezetű bukó -nyíló kivitelben 3 rétegű üvegezéssel készülnek . . Az épület megfelel a mai kor magas energetikai elvárásának. A ház fűtéséről és hűtéséről hőszivattyús rendszer gondoskodik. Nemcsak környezettudatos de pénztárca kímélő otthonban élhet aki ezt a házat választja .Az épület belső udvara elkerített, füvesített, a lakók számára egyéb kikapcsolódási lehetőséget ( játszósarok, kerti grillezés, bográcsozás) biztosítva kerül kialakításra.Megközelíthetősége és infrastruktúrája kitűnő. A lakáshoz gépkocsi beálló vásárolható, ára: 750 000 Ft.A földszinti otthonokhoz több mint 40 nm-es kis szeparált kert tartozik.Autóval az M1-es autópálya 5 percre,vonat busz járat néhány perc távolságra van. Iskola óvoda orvosi rendelő gyógyszertár bevásárló központ akár gyalogosan is elérhető .

Csok, Áfa visszatérítés és zöldhitel az ingatlanra igénybe vehető!

Várható átadás 2022.06.30


Amennyiben a 2329-es referencia számú új építésű társasházi lakás, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon!

Vásárolna, de nincs meg a megfelelő összeg? Hitel ügyintézőnk bank semleges hitel ügyintézéssel és ingyenes hitelszűréssel áll rendelkezésére.

Kozma Gyula

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

> Térkép mutatása
Érdeklődöm