4 szobás 123 m2-es Családi ház Villapart - Balatonlelle

255 M Ft
  • Ingatlan adatok
  • Alapterület: 123 m2
  • Regisztrációs szám: 151713
  • Szobák: 4 szoba
  • Típus: Családi ház
  • Ár: 255 000 000 Ft
  • Várható átadás: 2022. II. negyedév
  • Telek méret: 50 m2
  • Terasz méret: 65.20 m2
  • Belmagasság: 270.0 cm
  • Tároló: Önálló
  • Kilátás: udvari
  • Lépcsőház jellege: zárt lépcsőházas

Leírás

Az OPENHOUSE BALATONBOGLÁR INGATLANIRODA kínálatában eladó a #151713 BO azonosítójú BALATONLELLEI CSALÁDI HÁZ.


Balatonlellén, közvetlenül a szabadstrand szomszédságában, 1 hektráros területen épül fel a 3 villaépület. A területen egy ódon villa is található, mely a tulajdonos használatában van. A 3 új építésű villaépületből az első villának a földszinti lakrésze eladó már csak!

A villaépületek 2 szintre lettek osztva, külön bejárattal rendelkeznek. Mindegyik lakrészhez kettő kocsibeálló tartozik. A földszinti lakások kertkapcsolatosak.

Az építkezés folyamatosan halad, födémszerkezet kész, nyílászárók beépítve, belső-külső falak burkolása zajlik. Még saját igényekre szabható a belső kialakítás, burkolatok milyensége és minősége, szaniterek, csaptelepek, egyéb berendezések.

Kérésre a műszaki leírást küldöm, illetve időpont egyeztetéssel a terület megtekinthető

ÖN IS INGATLANT KERES? VÁLASSZA IRODÁNKAT!
Amennyiben a #151713 BO AZONOSÍTÓJÚ, BALATONLELLEI ELADÓ CSALÁDI HÁZ vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!

SEGÍTÜNK, INTÉZZEN VELÜNK MINDENT EGY HELYEN!

Már megtalálta vagy még keresi „ÁLMAI OTTHONÁT”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral?
NE JÁRJON BANKRÓL BANKRA!
Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót.
Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Családi ház finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot.
CSOK-KAL ÉS BABAVÁRÓ HITELLEL KAPCSOLATBAN IS KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

KERESŐ ÜGYFELEINKNEK A HITELKÖZVETÍTŐI SZOLGÁLTATÁSAINK INGYENESEK.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Projekt bemutatása

Balatonlellén, közvetlen a szabadstrand mellett kínálom eladásra az új építésű villaépület földszinti lakását, illetve egy egész villaépületet egyben (földszint és emeleti penthouse lakás)


Balatonlellén, közvetlenül a szabadstrand szomszédságában, 1 hektráros területen épül fel a 3 villaépület. A területen egy ódon villa is található, mely a tulajdonos használatában van. A 3 új építésű villaépületből az első villának a földszinti lakrésze eladó, illetve a második villa egyben, vagy szintenként is megvásárolható.

A villaépületek 2 szintre lettek osztva, külön bejárattal rendelkeznek. Mindegyik lakrészhez kettő kocsibeálló tartozik. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, az emeleti lakások belső kétszintesek és tetőterasszal rendelkeznek.

Az építkezés most kezdődik, így még saját igényekre szabható a belső kialakítás, burkolatok milyensége és minősége, szaniterek, csaptelepek, egyéb berendezések.




Villapart

Átadás:
2022. II. negyedév
Lakások száma:
1
Árak:
255 M Ft
Méret:
123 m2
Szobák:
4 szoba
Projekt bemutatása
Érdeklődöm