Alapterület:
377 m2
Ár:
549 M Ft
Szobák:
10 szoba
Regisztrációs szám:
2633
Aktuális ingatlanok száma:

Leírás

Eladó új építésű, örök panorámás ingatlanok Balatonfüreden!


Az ingatlanok Balatonfüred felsővárosi részén helyezkednek el pár perc távolságra a központtól. A 2639 nm-es, Tihanyi-félszigetre néző telken 2 db 2 szintes ház került felépítésre, egymás alatt. A felső ház egyben kerül piacra, viszont az alsó házban lehetőség van 2 lakás kialakítására is, így a vásárlónak lehetősége van akár teljes családi ház, illetve társasházi lakás vásárlására is. A lakások alapterülete nettó 132,5 illetve 152 nm-esek. A fenti ház nettó alapterülete 265 nm. Az ingatlanokhoz hatalmas PANORÁMÁS teraszok tartoznak. A lakásokban a tervek alapján nappali + 4 szoba lett kialakítva, de a vásárló igényei szerint a belső terek egybenyitására is lehetőség van. Az ingatlanokból csodálatos panoráma nyílik a Balatonra, a Balatonfűzfői-öböltől egészen a Tihanyi-félszigeten túl.

Az ingatlanok magas minőségű alapanyagok felhasználásával épültek, a legkorszerűbb technikákkal. A vasalt beton sávalapzatra tégla, illetve Ytong falazat került. A lakásokat elválasztó falak hanggátló téglából készültek. A falakra 15 cm-es dryvit hőszigetelés került. Fokozottan légzárt 3 rétegű nyílászárók kerültek beépítésre, rejtett tokos redőnyökkel. A fűtést és hűtést hőszivattyús rendszer szolgáltatja, mely igény szerint akár távolról, okos eszközökről is vezérelhető. A meleg víz szolgáltatás elektromos vízmelegítővel történik. A BELSŐ BURKOLATOK VÁLASZTHATÓAK a vásárló igényei szerint.

A LAKÁSOKHOZ TARTOZIK EGY MÉLYGARÁZS, ILLETVE AMENNYIBEN A VEVŐ IGÉNYLI FELÁR ELLENÉBEN MEDENCE IS KIALAKÍTHATÓ. A CSALÁDI HÁZ VÉTELÁRA TARTALMAZZA A FESZÍTETT VÍZTÜKRŰ MEDENCÉT, MASSZÁZS FUNKCIÓVAL ILLETVE FELSZÍNI AUTÓBEÁLLÓT.

A VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN A TELJES INGATLAN (2 CSALÁDI HÁZ, MEDENCÉVEL MÉLYGARÁZZSAL) MEGVÁSÁRLÁSÁRA, EZ ESETBEN AZ ÁR JELENTŐSEN ALKUKÉPES! EZEN KÍVÜL LEHETŐSÉG VAN AKÁR 1 CSALÁDI HÁZ VAGY TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSÁRA IS! AZ ÁR KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTBAN ÉRTENDŐ, TARTALMAZZA A PARKOLÓK KIALAKÍTÁSÁT, ILLETVE A ZÖLDFELÜLETEK KIALAKÍTÁSÁT IS.

Érdeklődöm